Horoscop lunar

#dragoste ianuarie #ianuarie 2017 #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #horoscop ianuarie #horoscop lunar dragoste #horoscop lunar ianuarie #horoscop ianuarie 2017

Horoscopul dragostei in luna ianuarie: intrigi, despartiri si noi inceputuri

Ianuarie este o luna plina de incercari in plin sentimental pentru nativii zodiacului. In vreme ce unii nativi trec prin perioade dificile si sunt pusi in situatia de a lua decizii importante, altii se bucura de impliniri sau de noi inceputuri. Iata ce te asteapta in dragoste, in luna ianuarie, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci se anunta o luna cu probleme in relatia de cuplu. In ianuarie ies la iveala emotii si probleme nebanuite, iar nativii sunt pusi fata in fata cu nevoi, dorinte sau frustrari nemarturisite. Toate acestea scot la iveala probleme mai vechi, nesolutionate.

Nativii singuri pot fi surprinsi de o iubire tainica, care le faciliteaza anumite constientizari. Asadar, trebuie sa fie cu ochii in patru pentru a nu pierde aceasta sansa.

Sursa foto: mobogenie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea

Top