Horoscop lunar

# horoscop decembrie 2018 #decembrie 2018 #horoscop lunar dragoste #horoscop decembrie #horoscop dragoste #predictii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #dragoste

Horoscopul dragostei in luna decembrie! Ce surprize ti-au pregatit astrele in plan sentimental pentru ultima luna din an

Luna decembrie este o luna prielnica relatiilor amoroase. Zodiile au parte de liniste si de bucurii in sanul familiei si traiesc clipe de neuitat alaturi de partener. Unii dintre acestia primesc vestea venirii pe lume a unui copil in timp ce altii primesc cereri in casatorie. Afla ce ti-au rezervat astrele in plan amoros in luna decembrie, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii se bazeaza in decembrie pe ratiune, chiar si in viata sentimentala. Nu fac lucruri doar de dragul de a le face, mai ales ca acesti nativi sunt atat de ocupati incat nu au timp de pierdut. Cei singuri isi petrec timpul liber citind carti de dezvoltare a carierei si fac planuri noi pentru locul de munca, in loc sa iasa cu prietenii si sa socializeze. Sansele sa intalneasca o persoana noua sunt foarte mici.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului