Horoscop lunar

#cuplu #horoscop dragoste #dragoste ianuarie 2014

Horoscopul dragostei in ianuarie 2014: cum iubesti la inceput de an!

Miscarea retrograda a planetei Venus in luna ianuarie 2014 va face ca relatiile de cuplu sa decurga in mod neobisnuit, cu o perceptie asupra realitatii distorsionata, dar cu sanse optime de impacare sau reluarea unor legaturi mai vechi pe alocuri. Afla ce spune horoscopul despre modul in care iubesti in luna ianuarie 2014!
 

Berbec

Luna ianuarie 2014 iti aduce in amor multa adrenalina si neprevazut. Te poti confrunta cu surprize la care nu te-ai fi gandit niciodata, incitante si emotionante. Ai grija sa nu actionezi sub impulsul momentului si sa te gandesti si la reactiile si nevoile celuilalt. Spre sfarsitul lunii ianuarie, lucrurile se tempereaza sub efectul pozitiv al plantei Venus.

Taur

Din pacate, inceputul lui 2014 nu te surprinde in cea mai romantica perioada a vietii, ci mai degraba in una supusa obstacolelor si neintelegerilor. Planeta Saturn se face vinovata de tensiunile care pot sa apara din senin si care pot fi combatute doar prin atitudinea ta diplomata si inclinata spre armonie.

Gemeni

Viata ta de cuplu in ianuarie 2014 va fi dominata de o atentie acordata exclusiv banilor. Subiectele pe teme materiale vor acapara toate discutiile cu partenerul de viata, iar modul in care discutiile pe aceasta tema vor fi gestionate determina daca ele sunt constructive sau, dimpotriva, distructive. Avantul tau sexual prinde proportii, in schimb.

Rac

Se anunta multa actiune in dragoste pentru tine in luna ianuarie 2014, de vreme ce ai nu mai putin de 4 planete in zodia ta: Soarele, Pluto, Mercur si Venus. Asteapta-te la rasturnari de situatie care sa te lase mut/a de uimire, cu suprize potential placute in cele din urma. O iubire din trecut poate sa revina in actualitate!

Leu

Cumva, luna ianuarie 2014 aduce casa dragostei si pe cea a carierei pe un front comun. Poti sa te indragostesti de cineva cu care lucrezi sau poti sa iti transformi partenerul de viata in asociatul tau intr-un proiect profesional. La jumatatea lunii, Mercur intra in casa relatiilor zodiei tale si iti aduce mai multa comunicare.

Fecioara

Venus iti aduce mult noroc in dragoste in luna ianuarie 2014. Vei cunoaste o noua bucurie de a trai si te vei bucura de conjucturi romantice favorabile, care iti vor aduce un nivel superior de satisfactii. Senzualitatea si emotiile tale vor lua proportii, vei uita de griji si limite, astfel ca riscul aventurilor de o noapte creste si el semnificativ.

Balanta

Planetele iti aduc provocari noi in relatiile interumane, nu neaparat in viata de cuplu. Tensiunile nascute in afara cuplului se pot resfrange, insa, si in relatia ta sentimentala. Incearca sa lasi problemele la usa cand revii acasa, nu inchide canalele comunicarii cu persoana iubita si evita comportamentele impulsive.

Scorpion

Ianuarie 2014 iti aduce haos in viata sentimentala, care s-a mentinut destul de stabila pana acum. Este posibil sa dai curs unor relatii pasionale interzise sau sa iti asumi riscuri prea mari in relatia de cuplu, care sa conduca la instalarea dezordinii. Discutiile contradictorii pot sa apara din senin, asa ca pastreaza-ti obiectivitatea si cumpatarea.

Sagetator

Configuratiile astrale tensionate tind sa te afecteze mai putin in ianuarie 2014, cu exceptia primei decade a lunii, cand este posibil sa apara discutii pe fondul unor probleme de ordin financiar. Conflictele se sting rapid, insa, datorita comunicarii bune cu partenerul si atitudinii tale impaciuitoare.

Capricorn

In ianuarie 2014, preocuparile tale se indreapta brusc catre viata sentimentala. Incepi sa iti manifesti dorinta de a primi si oferi afectiune, de a descoperi noi orizonturi in doi si de a testa noi teritorii erotice pe care nu ai mai pasit pana acum. Doar Luna iti poate aduce rasturnari de situatie neasteptate si capricii diverse.

Varsator

In ianuarie 2014, vei avea tendinta sa pici intr-o latura obscura a vietii. Te vei retrage in coltul tau intim, vei simti nevoia de singuratate sau vei suferi dezamagirea unei tradari. Este posibil ca lucrurile rele sa nu ti se intample cu adevarat, ci sa fie doar produsul imaginatiei tale. Lupta cu toate fortele sa iti pastrezi pozitivitatea si relaxarea!

Pesti

Incepi anul 2014 cu un entuziasm aparte pe plan amoros. Te simti mereu "in priza", faci lucruri iesite din comun, duci riscurile la extrem si iesi din cochilia ta. Ai grija cum stapanesti acest impuls puternic, altfel ai putea scapa lucrurile de sub control. Mai sunt posibile si disensiuni de ordin material, pe care ai face bine sa le gestionezi cu intelepciune.

Sursa foto:deviantart.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea

Top