Horoscop lunar

#horoscop septembrie 2021 #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021. Bate vantul schimbarii in viata unor zodii. Care sunt nativii greu incercati de astre

HOROSCOP. Septembrie vine cu schimbari mari pentru toate zodiile. Afla din acest horoscop lunar cum stai cu banii, sanatatea si dragostea la inceput de toamna.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Prima luna de toamna aduce un suflu nou in viata zodiilor; pentru unii nativi va fi ca o adiere menita sa ii mangaie, pentru altii ca o rafala puternica de vant, ce le va zdruncina intr-o oarecare masura universul, insa intr-un mod benefic pe termen lung.

HOROSCOP septembrie 2021 BERBEC

Acum ca a trecut sezonul vacantelor, te concentrezi mai mult pe cariera, mai ales ca in ultima vreme ti s-a parut ca bati pasul pe loc. Nu neglija familia si prietenii si, in niciun caz, viata sentimentala. Incearca sa iti organizezi mai bine timpul!

Finalul de luna este propice pentru noi inceputuri, fie in plan profesional, fie in plan amoros.

HOROSCOP septembrie 2021 TAUR

Se schimba anotimpul, din punct de vedere calendaristic, si se schimba si o multime de lucruri in viata ta, draga Taurule. Reusesti sa faci pasul catre nivelul urmator in cariera si in plan social; iti faci prieteni noi, dar s-ar putea sa pierzi si cativa dintre cei vechi. 

Este momentul sa inveti sa iti imparti mai bine timpul, astfel incat sa nu ii neglijezi pe cei dragi, dar nici pe tine.

HOROSCOP septembrie 2021 GEMENI

Soarele incepe sa iasa si pe strada ta acum, la inceput de toamna. Reusesti sa gasesti un echilibru pe care il cauti, deja, de ceva vreme. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu este exclus sa se intample, in sfarsit, ceva notabil pe plan personal. Daca vei fi destul de deschis, s-ar putea sa incepi o relatie care se va dovedi cu adevarat speciala.

Schimbarile nu ocolesc nici planul profesional, iar ele ar putea aduce si o schimbare in privinta planurilor pe care le aveai pentru viitorul mai apropiat sau mai indepartat. 

HOROSCOP septembrie 2021 RAC

Toamna vine pentru tine cu un soc, pe care reusesti, insa, sa il intorci in favoarea ta. Reusesti sa iei ce e mai bun dintr-o schimbare nu tocmai comoda pentru tine si sa extragi din asta un nou set de valori. Evita calatoriile neasteptate, desi uneori sunt cele mai frumoase, pentru ca nu este momentul sa faci acum cheltuieli majore.

Cand prezentul nu este tocmai roz, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te gandesti la viitor si la ce vrei sa obtii bun.

HOROSCOP septembrie 2021 LEU

Ai nevoie de o strategie pentru a-ti organiza mai eficient viata in vitorul apropiat. Evita cheltuielile substantiale, pentru ca se anunta vremuri tulburi.

Este momentul sa acorzi mai multa atentie sanatatii, mai ales ca in ultima vreme te-ai cam neglijat. In rest, poti spune ca ai o luna chiar bunicica, draga Leule!

HOROSCOP septembrie 2021 FECIOARA

Te pregatesti sa iti serbezi ziua de nastere si simti ca nimic nu iti poate sta in cale in aceasta perioada. Iti merge bine pe toate planurile si ai o energie buna, care te face sa fii o persoana foarte cautata luna aceasta, pentru ca toata lumea isi doreste compania ta si sfaturile tale extrem de utile.

Astrele iti pregatesc si o surpriza pentru septembrie, cand ai putea avea parte de aventura vietii tale.

HOROSCOP septembrie 2021 BALANTA

Totul pare ca iti merge din plin luna aceasta, draga Balanta! Si la serviciu, si in dragoste lucrurile se leaga fix asa cum iti doresti; ai ocazia sa te reindragostesti de ceea ce faci si de persoana iubita sau poate incepi chiar un capitol nou pe unul din aceste planuri. Creativitatea si spontaneitatea sunt punctele tale forte.

Incearca sa nu uiti de tine, pentru ca si tu ai nevoi care trebuie indeplinite, desi ai tendinta sa ii pui mereu pe altii pe primul plan.

HOROSCOP septembrie 2021 SCORPION

Toamna vine cu un suflu nou in viata ta, acela dat de realizarea faptului ca esti singura persoana responsabila pentru propria fericire si pentru felul in care iti traiesti viata. Prioritatea ta devin viata personala, familia, relatia cu prietenii apropiati, pasiunile pe care le-ai facut uitate de ceva timp.

HOROSCOP septembrie 2021 SAGETATOR

Toamna este sezonul recoltei, iar tu culegi roadele deciziilor luate in urma cu ceva timp. Schimbarile pe care le-ai facut in ultima vreme incep, in sfarsit, sa se faca simtite, asa ca iti poti permite o mica pauza, in care sa te ocupi de tine si de lucrurile care iti fac placere ori de oamenii dragi.

Elementul surpriza al lunii il constituie viata de familie si, chiar daca nu va fi ceva tocmai placut, ai incredere ca totul se va rezolva spre binele tau.

HOROSCOP septembrie 2021 CAPRICORN

Ai mari probleme de comunicare in septembrie si de aici pot sa apara o serie de neintelegeri. Poate ar fi mai indicat sa inveti sa taci si sa asculti mai mult, pentru a putea, astfel, sa cauti solutiile cele mai potrivite pentru problemele care vin spre tine in aceasta perioada.

Pregateste-te pentru o schimbare majora in plan profesional.

HOROSCOP septembrie 2021 VARSATOR

Ai avut o perioada agitata atat in plan personal, cat si in plan profesional, dar vestea buna este ca septembrie iti aduce acel echilibru dupa care tanjeai. Situatiile tensionate care pana acum ti-au dat batai de cap isi gasesc rezolvarea, asa ca te vei putea bucura, in sfarsit, de o perioada de liniste.

Daca ai de gand sa faci ceva investitii, acum ar fi momentul cel mai potrivit.

HOROSCOP septembrie 2021 PESTI

Este momentul sa iti analizezi atent finantele si sa iti revizuiesti balanta de cheltuieli, pentru a nu risca sa intri intr-o zona tulbure; asigura-te ca ai suficiente rezerve pentru zile negre si gandeste-te de doua ori inainte de a face investitii. Nu este cazul sa te ingrijorezi cu privire la viitor, pentru ca totul merge ca pe roate in plan profesional, insa putina chibzuinta nu strica niciodata.

Cand simti nevoia de liniste, o vei gasi in sanul familiei, asa ca acorda-le celor dragi tot timpul liber de care dispui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro