Horoscop lunar

#horoscop septembrie 2020 #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #cariera #astrologie #bani

Horoscop septembrie 2020 – Afla daca ai noroc la bani sau in cariera, in functie de zodie

Luna septembrie este o luna plina de provocari in plan profesional pentru multe zodii. Insa, in timp ce unele dintre acestea se lupta pentru a aduce un ban in casa sau pentru a avansa e plan profesional, altele se bucura de castiguri surpinzatoare si culeg roadele muncii de pana acum. Afla ce ti-au pregati astrele pentru luna septembrie, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci urmeaza o luna plina de oportunitati si realizari in plan profesional. Nativii au sanse mari de reusita, de realizari si avansari in grad. Prestigiul si autoritatea nativilor vor creste si ele. Succesele pot avea legatura cu strainii sau cu strainatatea, cu mediul legislativ, cultural sau universitar. Nici banii nu se vor lasa asteptati, ba din contra se anunta castiguri suplimentare.

Taur

Taurii simt nevoia sa se fara remarcate de superiori si nu numai. Vor sa atraga atentia asupa lor, sa arate ca pot si pasesc intr-una dintre cele mai infloritoare perioade. Nativii prind aripi si reusesc sa vada lucrurile la scara mare. In septembrie, nativii au curajul sa initieze proiecte indraznete si simt nevoia de a se extinde. Banii vor veni usor, in special din colaborari si contracte.

Gemeni

In plan profesional lucrurile par sa decurga normal pentru Gemeni. Nu se anunta evenimente importante. Este o luna excelenta pentru studii, cercetare, activitati culturale sau spirituale dar si pentru munca in echipa. Nativii trebuie insa sa acorde o importanta deosebita finantelor. Prin urmare este recomandat sa aiba mare grija ce fac cu banii, unde-i pun, cum ii cheltuiesc sau in ce ii investesc, deoarece risca sa ii piarda la orice pas.

Rac

Cariera Racilor se afla la o rascruce, de parca s-ar pregati o schimbare de macaz. Nativii care vor sa faca schimbari in viata profesionala trebuie sa inceapa inca de pe acum daca vor sa reuseasca. Este posibil ca unii nativi sa-si orienteze activitatile catre domenii mai rentabile, care aduc un profit mai mare. Banii nu se vor lasa asteptati. Sunt favorizate castigurile din parteneriate, atragerea de fonduri, relatiile cu institutiile financiare.

Leu

Leii sunt ambitiosi in luna septembrie si simt nevoia sa regandeasca proiectele si sa reorganizeze totul pentru a obtine rezultatele asteptate. Este posibil ca nativii sa reia un proiect intrerupt sau abandonat cu mult timp in urma. Astrele le recomanda nativilor sa fie cumpatati in privinta banilor si sa nu riste.

Balanta

Balantele care sunt in cautarea unui job nou au sansele sa gaseasca ceea ce isi doresc. Cu toate acestea, vor observa inca din primele zile ca presiunea si obligatiile cresc semnificativ. Va fi insa o luna cu un volum mare de lucru pentru toti nativii. Cu putina ambitie reusesc sa-si faca un plan bine stabilit si sa gestioneze taskurile astfel incat sa le termine in timp util. In ceea ce priveste finantele este indicat ca nativii sa economiseasca bani si sa evite cheltuielile inutile.

Fecioara

Fecioarele trebuie sa fie pregatite sa faca fata provocarilor, obstacolelor si incurcaturilor pe care le intalnesc in calea carierei. Septembrie este perioada oportuna pentru a lua lucrurile cu mai mult calm si pentru a-si pune ordine in afaceri. Nativii trebuie sa analizeze situatia existenta, sa traga concluzii si sa ia masuri de siguranta pentru a trece cu bine peste aceasta luna.

Scorpion

Incepand cu luna septembrie, Scorpionii au parte de reusite pe plan profesional. Nativii reusesc sa se impuna cu usurinta, sa iasa in evidenta, sa stralucesca, iar asta atrage dupa sine promovari sau mariri de salariu. Banii vor veni cand se asteapta mai putin, iar castigurile intra in panta ascendenta.

Sagetator

Pentru Sagetatori se anunta o luna linistita in plan profesional. Acestia nu vor intampina piedici sau obstacole iar cararile le sunt netezite de astre. Nativii au parte de satisfactii la tot pasul deoarece munca lor da roade mai mult ca niciodata. Sunt favorizate in special activitatile intelectuale, de comunicare, vanzari sau comert, dar si meseriile care necesita agilitate sau indemanare. Obstacole vor intampina insa in plan financiar, deoarece se intrevad pierderi de bani.

Capricorn

Luna septembrie se anunta o luna propice pentru Capricorni in ceea ce priveste colaborarile, parteneriatele de afaceri, contractele, de unde pot castiga multi bani. Va fi insa o luna stresante, plina de provocari insa, si de piedici si vor trebui sa munceasca din greu pentru a obtine rezultatele dorite.

Varsator

La locul de munca, eficienta si puterea de concentrare scad considerabil in prima luna de toamna. In plus, relatiile cu partenerii si colegii sunt mai aspre si mai incordatedecat in mod normal. Insa cu ajutorul talentului si al creativitatii au sanse mari sa treaca peste greutati si reusesc totodata sa-si puna in valoare calitatile. Pentru Varsatori, septembrie este o luna favorabila activitatilor artistice sau educative, dar si a celor din domeniul turismului, al divertismentului sau publicitatii.

Pesti

Pentru Pesti se anunta o luna plina la locul de munca, in care nu prea au timp nici sa rasufle. Sarcinile sunt multe, urgente sau dificile, insa nativii sunt organizati si stiu cum sa faca fata presiunilor. Cei care vor sa faca schimbari in cariera trebuie sa inceapa acum, deoarece este o luna favorabila noilor inceputuri. In schimb, nativii trebuie sa aiba grija in plan financiar, deoarece risca sa ramana fara bani.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare