Horoscop lunar

#horoscop octombrie #horoscop dragoste #horoscop

Horoscop octombrie. Trei zodii au o luna fabuloasa in dragoste

Toamna este anotimpul spectacolului de culori, al intrarii naturii in hibernare si cel in care oamenii incep sa caute o pereche de brate care sa le tina de cald cel putin pana in primavara urmatoare. Desi unii considera toamna un sezon al melancoliei, ea are doza ei de romantism, ceea ce se va reflecta din plin in viata a trei zodii.

Luna octombrie va fi cea mai romantica pentru Tauri, Fecioare si Pesti.

Pasionalul Marte este retrograd in Berbec si poate sufoca energiile, mai ales pe cea sexuala. Nu este neaparat un lucru rau, pentru ca este un prilej numai bun de a reflecta cu adevarat la alte aspecte ale unei legaturi romantice, fara sa fim orbiti de dorinta. In plus, Venus, planeta iubirii, a intrat in Fecioara pe 2 octombrie, dandu-ne ocazia sa deschidem bine ochii si sa vedem importanta si frumusetea lucrurilor simple, sa acordam atentie felului in care incepem o relatie, dincolo de atractia fizica.

Taurii experimenteaza si flirteaza mai mult decat de obicei

Venus calatorind prin casa a cincea, a fericirii, pasiunii si romantismului, va va face mai deschisi si mai disponibili decat pana acum. Mercur in Scorpion, pe de alta parte, este misterios si ii plac tabuurile, asa ca nu este exclus sa intrati intr-un joc periculos din punct de vedere amoros. Veti fi mult mai comunicativi in viata personala si fiti cu ochii in patru la "fostii" care ar putea sa reapara in viata voastra. Urmati-va instinctul in tot ceea ce tine de romantism.

Fecioarele sunt irezistibile in aceasta perioada

Venus, planeta iubirii, este, cum spuneam, chiar in semnul vostru, ceea ce va aduce o multime de avantaje. Va simtiti bine in pielea voastra, aratati deschidere catre romantism, ba chiar aveti o aura mult mai atragatoare decat de obicei si veti intoarce multe capete in octombrie. Mercur in Scorpion agita putin apele pe casa comunicarii, va face mai misteriosi, dar poate readuce in prim plan o fosta iubire.

Pestii se indragostesc si simt ca traiesc un basm

Neptun, planeta care va guverneaza, este chiar "acasa" in aceasta luna, ceea ce va face sa va simtiti ca si cum ati pluti pe un covor magic, zburator. Vedeti viata in roz, iar cum Venus este in casa a saptea, a relatiilor, aveti toate sansele sa va indragostiti. Cei care au deja o relatie se vor reindragosti de partener si vor trai cea mai frumoasa perioada din viata lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului