Horoscop lunar

# horoscop noroc #horoscop octombrie #horoscop

HOROSCOP OCTOMBRIE. Doua zodii sunt vedetele lunii

 

A doua luna de toamna aduce o multime de miscari astrologice, care vor da mari batai de cap celor mai multe semne zodiacale. Doar nativii din Gemeni si Scorpion au motive de bucurie si pot fi considerati vedetele lui octombrie.

Luna Balantei este in general una in care cei mai multi isi gasesc echilibrul, insa anul acesta planetele nu sunt tocmai prietenoase. Astrele sunt zgarcite cu impartirea norocului.

Dupa Luna Plina din 1 octombrie, Venus isi incepe mersul prin Fecioara, scotand in evidenta importanta placerilor simple si a bucuriilor marunte. Energia minimalista a Fecioarei si tendinta sa de a pune accent pe detalii se va reflecta in viata tuturor zodiilor, mai ales cand vine vorba de relatii si iubire.

Pluto, stapanul lumii intunericului si planeta transformarii, va stationa in mers direct in Capricorn pe 4 octombrie, alaturi de Jupiter si Saturn, ceea ce va crea o atmosfera destul de incarcata. Octombrie se incheie cu o noua luna plina in Taur, pe 31 octombrie, ceea ce complica si mai mult lucrurile dupa intrarea lui Mercur retrograd in Scorpion, pe 13 octombrie.

Vesti rele si vesti bune pentru Gemeni

Mercur, planeta care va guverneaza, stationeaza retrograd pe casa a sasea, a sanatatii si bunastarii, ceea ce va aduce o serie de neplaceri. Vestea cea mai proasta este ca ai putea rata un deadline sau o oportunitate pe care o asteptai.  In rest, te poti considera unul dintre norocosii lunii, dar asta nu inseamna ca nu ai nevoie de atentie. Verifica atent toate e-mailurile, invitatiile si mesajele pe care le primesti.

Soarele in casa a cincea, a distractiilor, a fericirii si a iubirii, te umple de energie, iar Marte retrograd in casa a 11-a, a prieteniilor, iti pregateste petreceri si intalniri cu oameni de care ti-a fost chiar dor in ultima vreme. Acasa totul va fi bine, datorita lui Venus care se plimba prin casa a patra, a caminului si a familiei.

Octombrie, luna regasirii pentru Scorpioni

Ai avut un an greu, dar acum esti gata sa te sui din nou pe cai. Misteriosul Pluto, care iti guverneaza zodia, isi incheie in sfarsit hoinareala retrograda si lucrurile incep sa se aseze si pe strada ta. Dispar blocajele cu care te-ai confruntat pana acum, incepi sa te simti din nou bine in pielea ta si simti din nou gustul succesului. Dupa 22 octombrie, cand si Soarele intra in semnul tau zodiacal, te vei simti revigorat si vei simti ca in sfarsit te-ai regasit, dupa o perioada tulbure.

Cealalta planeta care te guverneaza, Marte, se afla in mers retrograd pe casa a sasea, a responsabilitatilor, si s-ar putea sa fii mai putin productiv decat ti-ai dori. Ai rabdare cu tine si da-ti timp sa iti regasesti ritmul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro