Horoscop lunar

#horoscop octombrie #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP octombrie 2021. Norocul tine cu cei puternici. Iese soarele pe strada unei zodii greu incercate

 

Horoscopul lunii octombrie anunta orice, mai putin plictiseala si liniste. Multe planete isi schimba directia in perioada urmatoare si vor provoca un oarecare haos in viata zodiilor.

HOROSCOP octombrie 2021. Mercur retrograd pana pe 18

Desi multi se sperie cand aud de Mercur retrograd si tind sa dea vina pe el pentru orice merge rau in viata lor, adevarul este ca nu inseamna ca vine sfarsitul lumii. Trebuie doar sa acorzi mai multa atentie aspectelor ce tin de comunicare, calatorii si relatia cu cei din jur.

Al treilea Mercur retrograd din 2021 ne aduce in pozitia de a reevalua relatii romantice si de prietenie. Luna noua in Balanta din 6 octombrie, care coincide cu intrarea lui Pluto in mers direct va agita putin spiritele in viata personala a zodiilor si poate genera conflicte.

Saturn si Jupiter reintra si ele in mers direct pe 10, respectiv 18 octombrie, iar intre cele doua evenimente ai tendinta sa cazi des pe ganduri; ceea ce te framanta cel mai tare sunt planurile pe termen lung si ceea ce vrei sa realizezi in viata pentru a nu spune nimeni ca ai trait degeaba. Dupa data de 18 nu mai ai rabdare sa te gandesti atat de mult si esti cuprins de pragmatism, ceea ce nu este deloc rau

HOROSCOP octombrie 2021. Luna plina aduce schimbari

Dupa data de 20 octombrie, cand are loc Luna plina in Berbec, vei simti o imbunatatire a lucrurilor pe toate planurile. Chiar si cei mai pesimisti nativi ar trebui sa se pregateasca pentru o perioada excelenta.

HOROSCOP octombrie 2021 BERBEC

Este o luna a introspectiei, in care ai nevoie sa iti intelegi mai bine propriile sentimente. Daca de obicei esti dinamic si pus pe fapte, acum ai nevoie de o reducere a vitezei cu care iti traiesti viata. Iti pui multe intrebari si ar trebui sa nu te temi sa iti raspunzi sincer la ele; doar asa vei reusi sa te apropii de tine si sa faci ceea ce este necesar pentru a progresa si a gasi fericirea.

Din punct de vedere sentimental te asteapta o luna intensa, mai ales ca iti arata ca nu poti trece prin relatii fara sa te implici prea mult. Multi Berbeci se vor indragosti in aceasta perioada si vor trai lucruri pe care nu le-au experimentat pana acum; cei aflati intr-o relatie vor simti nevoia sa isi consolideze legatura cu partenerul.

In plan profesional vei intampina obstacole si presiuni si vei pierde timp si energie; nu te implica in conflicte care nu au nicio miza pentru tine. Evita sa semnezi contracte in perioada urmatoare.

HOROSCOP octombrie 2021 TAUR

Instinctul te ajuta sa iesi din orice situatie neplacuta, asa ca nu te feri sa il asculti atunci cand nu gasesti solutii logice. Luna octombrie iti aduce oportunitati de promovare neasteptate sau iti ofera ocazia sa finalizezi un proiect foarte important pentru tine. Spontaneitatea este un lucru bun in general, insa nu este cea mai indicata spre finalul lunii, in special la serviciu si in relatii.

In plan amoros ai o perioada aproape monotona, dar o poti folosi pentru a petrece timp de calitate cu jumatatea ta si pentru a discuta chestiuni legate de viitorul relatiei. Spre jumatatea lunii este posibil sa apara o serie de conflicte in cuplu.

Trebuie sa te ocupi de datorii mai vechi, daca nu vrei ca lucrurile sa se agraveze; nu cheltui bani fara sa te gandesti bine inainte, pentru ca se apropie perioada sarbatorilor si nu ai vrea sa te gaseasca pe minus.

HOROSCOP octombrie 2021 GEMENI

Incepi luna intr-o nota optimista si esti foarte activa. Ai ocazia sa pui bazele unor relatii noi si sa iei decizii drastice acolo unde este nevoie de ele. Este, practic, o perioada in care iti redefinesti viata, sa trasezi limite acolo unde este nevoie de ele si sa discuti cu cei din jurul tau despre ce se intampla daca acestea sunt incalcate. Te gandesti mai mult la tine si la linistea ta, iar asta este un lucru bun. Mijlocul lunii iti aduce o stare de confuzie si tensiune.

In viata sentimentala ai ocazia sa spargi rutina si sa pleci undeva cu partenerul; te asteapta o perioada placuta, cu conditia sa iti controlezi tendintele egoiste. Pentru Gemenii singuri o minivacanta ar putea fi ocazia perfecta de a-si gasi sufletul pereche.

Profesional, ai un inceput de luna bun, in care ai ocazia sa iesi in evidenta in fata superiorilor; gandirea ta creativa va fi un avantaj in fata competitorilor. Munca ta are si beneficii financiare, insa atentie la tendinta de a cheltui excesiv, mai ales pe la mijlocul lunii.

HOROSCOP octombrie 2021 RAC

Ai o luna buna, in care te simti norocos si plin de energie, draga Racule. Atentie, insa, la felul in care iti gestionezi emotiile! Esti foarte creativ si asta te face vizionar, flexibil si eficient, iar planurile tale se concretizeaza cu usurinta. Orice incepi in aceasta perioada, fie ca este un proiect, fie ca este o relatie, are sanse sa se dezvolte frumos in viitor.

Linistea pe care ti-o ofera felul in care merg lucrurile la serviciu se transfera si in viata personala. Esti mult mai deschis cu partenerul si asta te ajuta sa petreci cu el momente minuntate; Racii singuri sunt mai deschisi catre a incepe o relatie noua.

HOROSCOP octombrie 2021 LEU

Ai o luna oricum, numai plictisitoare nu. Te simti bine in cercurile tale si apropiatii te ajuta sa rezolvi anumite probleme fara a investi prea mult timp si prea multi bani. Ai, insa, probleme cu tne insuti, draga Leule, din cauza sentimentelor contradictorii; incearca sa ramai rational, deoarece confuzia nu va face decat sa agraveze lucrurile si sa te impiedice sa iei decizii importante.

Din fericire iti gasesti linistea in cuplu, deoarece partenerul te copleseste cu iubirea sa. Bucura-te de moment si nu lasa propriile nesigurante sa strice atmosfera.

In cariera vei experimenta suisuri si coborasuri, dar cu rabdare vei reusi sa limitezi pierderile. Aceasta perioada va face dusmanii ascunsi sa iasa din vizuina lor, ceea ce este, pana la urma, un lucru bun pentru tine, pentru ca vei intelege cu cine ai de a face. Evita speculatiile financiare.

HOROSCOP octombrie 2021 FECIOARA

Luna aceasta culegi roadele eforturilor sustinute din ultima vreme. Impresia buna pe care ai creat-o te ajuta sa obtii fie o marire de salariu, fie noi colaborari fructuoase, care te vor ajuta sa iti rotunjesti veniturile. Toate usile ti se deschid, iar problemele mai vechi se rezolva, in sfarsit, mai ales cele legale. Norocul este de partea ta, tot ce trebuie sa faci este sa il imbratisezi. Finalul de luna se anunta, insa, unul foarte dificil.

In viata sentimentala este posibil sa incepi un nou capitol. Fie ca relatia pe care o ai deja intra pe un fagas normal, in care comunicarea cu partenerul este excelenta, fie ca incepi o relatie noua, te asteapta o perioada de liniste, in care ti se va parea ca te-ai regasit pe tine.

HOROSCOP octombrie 2021 BALANTA

Intuitia este cea mai buna prietena a ta in octombrie, pentru ca te va ajuta sa depasesti toate situatiile dificile in care te vei afla. Acorda atentie viselor si instinctului, pentru ca este modalitatea prin care subconstientul iti arata calea cea mai buna. In a doua parte a lunii reusesti sa gasesti solutii pentru probleme care ti-au dat batai de cap de ceva timp. Este momentul sa iti gasesti echilibrul interior.

Cineva din familie va avea nevoie de ajutorul tau mai mult ca niciodata. Din fericire jumatatea ta te sustine prin aceste momente grele si te ajuta sa mai scapi de tensiunea acumulata.

In cariera lucrurile se aseaza fix asa cum iti doresti, iar faptul ca si altii iti recunosc meritele te bucura nespus.

HOROSCOP octombrie 2021 SCORPION

Norocul intra in viata ta luna aceasta si simti, in sfarsit ca rasare soarele si pentru tine. Chiar daca incepi luna cu frana de mana trasa, din cauza unor chestiuni care te nemultumesc, perioada urmatoare va fi una foarte buna pentru tine. Ai incredere in tine si vei reusi sa faci mutarile corecte. Daca asteptai o marire de salariu, ea va intarzia, asa ca fa-ti socotelile in consecinta.

Daca nu te-ai casatorit inca, pregateste-te pentru a primi o cerere in casatorie! Pentru ca astrele au pregatit o luna excelenta in plan amoros pentru tine, draga Scorpionule! Totusi, gelozia ar putea crea ceva probleme pentru voi, dar asta doar pentru ca sentimentele si pasiunea sunt greu de controlat.

HOROSCOP octombrie 2021 SAGETATOR

Pentru tine este momentul sa pui capat unor capitole din viata ta, dar este si luna noilor inceputuri. Acele situatii care ti-au adus suferinta si probleme este timpul sa se incheie, mai ales ca realizezi ca nu este loc de mai bine. Iei decizii drastice acolo unde totul este doar toxicitate, iar planetele iti deschid calea catre noi inceputuri pe care pana acum le-ai evitat.

Acorda mai multa atentie casei, familiei si perechii tale, pentru ca de aici obtii cele mai mari satisfactii. Prea multa sinceritate ar putea dauna relatiilor aflate pe marginea prapastiei.

Ai ocazia sa avansezi in cariera si chiar o sa o faci, daca ai destula incredere in tine. Evita investitiile riscante pentru ca doar asa vei reusi sa obtii acel echilibru financiar pe care il cauti de atata vreme.

HOROSCOP octombrie 2021 CAPRICORN

Vei avea o luna perfecta, daca faci mutarile corecte. Planurile tale capata mai mult contur, dar ai nevoie de o abordare metodica si de multa organizare. Nu lua decizii pripite si nu exagera cu munca, pentru ca asta ti-ar putea afecta sanatatea spre finalul lunii, cand oricum vei avea nevoie de un concediu.

In viata sentimentala ai parte doar de vesti bune, iar daca inca nu ti-a gasit jumatatea profita de aceasta perioada. La serviciu ar fi bine sa inveti sa accepti ajutorul altora, pentru ca doar asa iti vei atinge scopurile. Finantele iti dau ceva batai de cap, mai ales ca ai acumulat o serie de datorii. Scapa de ele si incearca sa iti construiesti un echilibru de care ai atat de mare nevoie.

HOROSCOP octombrie 2021 VARSATOR

Te asteapta experiente interesante luna aceasta, care incepe dinamic si in care astrele sunt de partea ta. In a doua parte a lunii va trebui sa depui eforturi suplimentare pentru a-ti atinge scopurile, insa nimic nu este imposibil, mai ales daca profiti de un parteneriat avantajos pentru tine, nu neaparat la nivel profesional. Este o perioada in care ai, insa, nervii intinsi la maximum, asa ca nu ar strica sa incerci sa te stapanesti, pentru a evita greseli ireparabile.

HOROSCOP octombrie 2021 PESTI

Este momentul sa iti duci la indeplinire planurile sau sa faci acel pas important la care visai de ceva vreme. Ai ocazia, de asemenea, sa te concentrezi pe propriile nevoi si sa actionezi in consecinta, fara ezitari. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa il ceri, oricat de independenta te crezi. In a doua decada a lunii o situatie legala se deblocheaza si se rezolva in avantajul tau.

In viata sentimentla totul va fi bine daca reusesti sa cooperezi cu partenerul; in caz contrar, distanta dintre voi se va mari, iar relatia ar putea sa se indrepte catre final.

Evita investitiile riscante pana spre sfarsitul lunii, cand reusesti sa restabilesti echilibrul pierdut.

FOTO: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului