Horoscop lunar

#predictii #zodii #astrologie #horoscop noiembrie 2022 # noiembrie 2022 #horoscop noiembrie #horoscop lunar

HOROSCOP NOIEMBRIE 2022! Ce surprize ti-au pregatit astrele in functie de zodie

Luna noiembrie 2022 vine cu schimbari pentru zodii. Se anunta o luna plina de aventuri, de noi inceputuri si de oportunitati, atat in cariera cat si in plan personal sau in dragoste. Iata ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna noiembrie 2022, in functie de zodie.  

 

Berbec

Viata sentimentala a Berbecilor poate lua turnuri neasteptate. Nativii vor lua decizii importante pentru viata de cuplu, fie ca este vorba despre impacari sau despartiri. In ceea ce priveste cariera, vor avea mult de munca si vor trebui sa depuna un efort sustinut. Castigurile depind insa de relatiile partenere: colaborari sau asociati.

Taur

Taurii au parte de vesti bune de la astre, in plan personal. Nativii singuri au sanse sa se indragosteasca, in timp ce, nativii ce se afla deja intr-o relatie vor avea parte de fericire si implinire. Si in cariera se anunta oportunitati de nerefuzat pentru unii dintre nativi, in timp ce altii reusesc sa se faca remarcati la locul de munca.

Gemeni

In viata sentimentala Gemenii au sanse mari sa se simta impliniti intr-o relatie cu cineva de departe si sa-si consolideze relatia. In acelasi timp, in ceea ce priveste cariera nativilor vor fi nevoiti sa ia decizii  importante. Este o luna excelenta pentru studiu si aprofundarea cunostintelor in diverse domenii.

Rac

Racii pun pe primul plan viata sentimentala si acorda o atentie deosebita vietii de cuplu si persoanei iubite. In ceea ce priveste cariera, in luna noiembrie, pot aparea oportunitati de nerefuzat. Au putere de munca sporit si acest lucru le va aduce multiple beneficii.

Leu

Noiembrie este o luna favorabila Leilor, atat in plan sentimental cat si profesional. Cei singuri au sanse mari sa se indragosteasca in aceasta luna. In ceea ce priveste cariera, nativii se bucura de reusite si sustinere in proectele pe care vor sa le demareze. Banii nu vor intarzia sa apara.

Fecioara

Fecioarele vor trece prin momente tensioate in viata de cuplu. Abia in a doua parte a lunii, vor avea parte de liniste si armonie in cuplu. Viata profesionala este inca una productiva in noiembrie, iar veniturile nativilor vor creste considerabil.

Balanta

Noiembrie nu este o luna usoara pentru Balante. Acesti nativi vor intampina dificultati in viata de cuplu, in special in prima parte a lunii. Nici in viata profesionala lucrurile nu stau mai bine. Totul pare sa stea pe loc iar nativii. Au o puternica dorinta de afirmare insa sansele de reusita sunt minime.

Scorpion

Scorpionii, in special cei singuri, simt o mare nevoie de a cuceri si de a scapa de singuratate. Cei aflati intr-o relatie stabila pot intampina certuri in viata de cuplu. In ceea ce priveste cariera, nativii se implica in multe proiecte si au o mare dorinta de a reusi. Vor lupta din greu pentru a duce totul la capat. Atentie insa la cheltuieli si investitii!

Sagetator

Pentru Sagetatori, problmele aparute in cuplu, in ultima perioada par sa se calmeze si sa-si gaseasca rezolvarea in luna noiembrie. In ceea ce priveste afacerile se anunta o luna activa, cu multiple oportunitati de investitii. Trebuie sa fie insa atenti la ce se inhama, pentru a nu iesi in pierdere.

Capricorn

Capricornii singuri au parte de multe aventuri trecatoare in luna noiembrie. In ceea ce priveste cariera, Capricornii au parte de succes, care insa va veni pe mai multe cai. Cei mai avantajati sunt cei care lucreaza in domenii artistice, creative. Atentie la starea de sanatate!

Varsator

Varsatorii vor intampina probleme in viata sentimentala in luna noiembrie. Acesti nativi se concentreaza prea mult pe nevoile lor, uitand de cele ale partenerilor. In cariera reusesc sa se afirme si sa se faca remarcati de superiori, iar castigurile nu vor intarzia sa apara.

Pesti

Pesti pun accentul in aceasta luna pe cheltuieli, bani si afaceri, lasand viata sentimentala pe locul doi. Atmosfera de lucru va fi incarcata, in special in a doua parte a lunii cand vor fi nevoiti sa finalizeze proiecte incepute de multa vreme.

FOTO: freepik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare