Horoscop lunar

# venus retrograd # horoscop mai 2020 #horoscop mai #horoscop

HOROSCOP MAI 2020. Trei zodii vor suferi enorm

Horoscopul lunii mai vine cu vesti mai putin bune pentru trei zodii. Intrarea lui Venus in mers retrograd in Gemeni din 13 mai le aduce o serie de neplaceri.

Scorpion - Veti avea de infruntat numeroase provocari deoarece soarele tranziteaza semnul vostru polar opus, Taurul. Din acest motiv veti fi circumspecti cu relatiile personale si veti avea tendinta sa proiectati din nou umbre asupra lor. Cum si Uranus se baga putin in povestea asta, ati putea simti o oarecare nesiguranta in cuplu sau o accentuata dorinta de libertate. Nu va temeti sa infruntati aceste situatii, pentru ca, pana la urma, ar putea iesi si ceva bun de aici.

Sagetator - Este o luna in care nu puteti face lucrurile asa cum sunteti obisnuiti: pe calea cea mai usoara. Jupiter, planeta care va guverneaza, si Pluto fac conjunctie si va vor scoate in cale provocari pe care ar fi bine sa le gestionati imediat, chiar daca asta inseamna ca va fi mai dificil. Relatiile de cuplu trec printr-o perioada de bilant, cand analizati tot ce ati investit in ele si felul in care vi s-a raspuns.

Pesti - Este momentul sa fiti sinceri cu voi insiva pentru ca veti avea de infruntat situatii nu tocmai simple, care va vor provoca mai mult decat de obicei. Venus "bantuie" prin casa a patra, a familiei si a caminului, si va scoate in cale lucruri pe care nu le puteti ignora. Poate este nevoie de introspectie in privinta relatiilor cu cei de acasa, poate este nevoie de mai multa comunicare. Nu va temeti sa spuneti ceea ce ganditi, chiar daca pentru unii nu va fi placut ce vor auzi. Marte intra in semnul vostru in luna mai si pe de o parte va da energie, pe de alta parte va da si un plus de nervozitate si chiar agresivitate. Incercati sa va canalizati energia intr-un mod inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului