Horoscop lunar

#horoscop #astrologie #horoscop mai 2012

HOROSCOP MAI 2020. Trei zodii vor avea o luna perfecta


Horoscopul lunii mai 2020 promite reusite pentru trei zodii. Acesti nativi vor avea cea mai buna luna din cariera, in timp ce pentru restul lucrurile se vor misca destul de greu in plan profesional.

In luna mai, patru planete intra in mers retrograd si ii vor face pe multi sa isi revizuiasca prioritatile si sa lucreze mai mult la propria persoana. Cel mai mare impact il va avea miscarea retrograda a lui Venus, care incepe in 13 mai. Pentru unii va fi de bun augur, pentru altii va aduce numai piedici si suferinta.

Zodii care vor avea o luna perfecta

Taur - Atrageti banii si aprecierile ca un magnet. Mercur intra in casa a doua, a banilor, pe 11 mai si soarele i se va alatura pe 20 mai. Rezulta o perioada cu mari oportunitati de a va regandi planurile ce tin de finante, cum ar fi cele de a economisi, de a castiga mai mult sau chiar de a cere o marire de salariu bine meritata. Veti primi laude pentru realizarile voastre, dat fiind faptul ca Marte se simte confortabil in casa a zecea, a carierei, si in cea de-a 11-a, a relatiilor. Lasati-i pe toti sa vada cat sunteti de talentati si de bine pregatiti!

Leu - Aveti o motivatie deosebita de a va face remarcati in aceasta perioada. Luna mai incepe cu soarele si Mercur in casa a zecea, a carierei, asa ca nu e de mirare ca sunteti pusi pe treaba, pregatiti sa va asumati orice responsabilitate, sa conduceti ostilitatile la serviciu. V-ati saturat sa stati in umbra altora si gasiti curajul sa riscati si sa va urmariti scopurile. Mercur intra in casa a 11-a din 11 mai, iar soarele i se alatura pe 20 mai, cand veti deveni inovativi si chiar filantropi. Scopurile din cariera nu sunt doar egoiste.

Varsator - Aveti foarte multa energie de consumat, iar Marte, planeta ambitiei, petrece prima jumatate a lunii in semnul vostru zodiacal si va ajuta sa o canalizati catre lucruri cu adevarat importante. Daca va puneti ceva in minte, nimic nu va poate opri sa realizati. Va simtiti foarte increzatori si asta va ajuta sa va atingeti scopurile. Cand Marte intra in casa a doua, a banilor, pe 13 mai, veti avea rezultate si mai marete, pentru ca veti fi inca si mai determinati sa obtineti ceea ce meritati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro