Horoscop lunar

#horoscop mai #horoscop #horoscop dragoste

HOROSCOP MAI 2020. Trei zodii au noroc in dragoste

 

Horoscopul lunii mai 2020 vine cu surprize placute pentru cateva zodii. Trei nativi vor avea o luna perfecta in plan sentimental.

 

Gemenii, Balanta si Scorpionul au o luna plina de dragoste si pasiune, insa lucrurile ar putea deveni putin complicate dupa 13 mai, cand Venus, planeta iubirii, intra in mers retrograd in Gemeni. Pot aparea mici probleme de comunicare in cuplu, in special pe tema dorintelor si valorilor comune.

Gemeni - Venus retrograd in zodia voastra va fi un aspect interesant. Planeta iubirii are o energie mai concentrata cand retrogradeaza, dar daca stiti sa o valorificati, ar putea functiona in avantajul vostru. Energia venusiana poate insemna farmec, gratie, abundenta, romantism si creativitate, iar toate acestea pot da un elan deosebit relatiei voastre. Reversul medaliei poate genera superficialitate, egoism, vanitate, deci atentie la echilibru, pentru a nu destabiliza viata sentimentala.

Pentru cei care nu au partener si nici nu isi doresc o relatie serioasa, aceasta perioada ar putea aduce o schimbare de viziune.

Balanta - Descoperi pasiuni noi si o muza interioara atat in plan sentimental, cat si in plan creativ. Retrogradarea planetelor readuce de obicei pe tapet probleme mai vechi, deci sa nu te surprinda daca te veni gandi la un fost partener sau la o dragoste mai veche. Sa iti confrunti temerile sau tristetile din trecut poate aduce evolutie si eliberare, iar acestea te pot ajuta sa traiesti mai intens prezentul si sa te gandesti mai mult la viitor. Energia venusiana se poate reflecta in viata de cuplu sau in creativitate, asa ca accepta ceea ce iti aduce in urmatoarele saptamani.

Scorpion - Dorintele tale se manifesta mai intens decat de obicei. Cu soarele si Uranus in casa a saptea, a relatiilor, te vei concentra pe partener si pe abilitatea ta de a face compromisuri. Luna plina in Scorpion din 7 mai si intrarea lui Pluto si Venus in mers retrograd iti vor accentua sentimentele si dorintele si tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de aceasta perioada si de atentia pe care o vei primi odata cu exacerbarea sex-appeal-ului tau obisnuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului