Horoscop lunar

#astrologie #horoscop lunar #horoscop #zodii #predictii #horoscop iunie #horoscopul lunii iunie

Horoscop lunar: horoscopul lunii iunie 2013

Iunie 2013, prima luna a verii calendaristice, poate aduce multe schimbari in viata nativilor, in special daca discutam de calatorii, iluzii care se concentreaza in jurul finantelor si sperante marete pentru viitor. Iata cum arata horoscopul lunii iunie 2013 pentru zodia ta!


Horoscop lunar iunie 2013 Berbec

Luna iunie 2013 este pentru tine o perioada a trairilor iluzorii. Iluzia poate gravita in jurul banilor, prieteniei sau extinderea cercurilor sociale. Ai viziuni corecte in privinta investitiilor si sunt insuflate de flerul tau nativ, asa ca ai grija sa iti urmezi instinctul. Este posibil sa iti intalnesti marea dragoste luna aceasta, iar succesul financiar pare si el inscris in stele.


Horoscop lunar iunie 2013 Taur

Energia, magnetismul si norocul raman la un nivel superior luna aceasta. Nu te astepta la castiguri financiare importante, insa este bine sa incepi noi proiecte si sa soliciti favoruri. Pastreaza-ti economiile pana la finalul lunii. In dragoste, te bucuri de stabilitate si stii sa aplanezi eficient conflictele.


Horoscop lunar iunie 2013 Gemeni

In iunie, vei continua sa te odihnesti, sa asisti pasiv la conflicte si sa iti faci planuri pentru vara. Oamenii apeleaza la tine pentru sfaturi si le oferi cu bucurie. Este posibil sa primesti propuneri indecente, de aceea ar fi mai bine sa te gandesti intai la consecinte. Evita certurile, altfel ai putea sa te lovesti de un sir lung de dezamagiri.


Horoscop lunar iunie 2013 Rac

In iunie, este posibil sa ti se indeplineasca o dorinta. Te asteapta o vacanta romantica sau o experienta transformatoare la drum lung, iar tocmirea unei logodne sau a unui mariaj poate sa se fructifice acum. Evita demersurile legale si concentreaza-te pe cariera, ai toate sansele sa obtii o avansare sau o marire de salariu.


Horoscop lunar iunie 2013 Leu

In iunie, este posibil sa cimentezi o relatie de lunga durata cu o persoana aparent dura, irascibila si plina de umor. Te va caracteriza o ambitie de neoprit, vei prelua conducerea, vei intra in contact cu persoane importante si vei descoperi noi cai de a inregistra castiguri financiare majore. Nu face investitii, chiar daca te sfatuieste cineva apropiat. Romantismul si creativitatea ajung pe locul doi.


Horoscop lunar iunie 2013 Fecioara

Luna iunie 2013 este o perioada prolifica pentru tine, se anunta momente frumoase in doi, distractie pe deplin si un echilibru perfect intre afectiune, prietenie, senzualitate si alte ingrediente principale pentru o stare generala de bine. Banii si cariera stagneaza.


Horoscop lunar iunie 2013 Balanta

Luna iunie iti aduce o necesitate aprinsa de a evada din cotidian. Deja nu iti mai poti lua gandul de la concediu, iar starea boema in care te afli te va face sa fii mai deschis in a cunoaste persoane de sex opus. In cuplu, calatoriile la drum lung sunt benefice reconsolidarii relatiei.


Horoscop lunar iunie 2013 Scorpion

Iunie va fi o luna foarte solicitanta la locul de munca. Te vei implica in noi proiecte, vei dori sa faci tranzactii indraznete si chiar imprumuturi pentru a incepe un demers care sa iti aduca profit. Te bucuri de multa creativitate, dar tinzi sa muncesti mai mult decat poti duce. Ai grija la sanatate!


Horoscop lunar iunie 2013 Sagetator

Te asteapta o luna cu multe schimbari pozitive si rezolvarea problemelor pe care le ai de multa vreme restante. Este posibil sa te indragostesti la prima vedere sau sa seduci pe cineva despre care credeai ca iti este inaccesibil. Daca esti intr-o relatie, nu raspunde impulsurilor de moment!


Horoscop lunar iunie 2013 Capricorn

Pentru tine, iunie va fi o luna de relaxare, detasare de probleme si atitudini neconstructive. Ai o deschidere sentimentala perfecta, ceea ce te ajuta sa atingi implinirea in dragoste. Incearca sa faci economii, vei avea nevoie de ele in concediul la care visezi de pe acum!


Horoscop lunar iunie 2013 Varsator

La locul de munca, in iunie vei redescoperi posibilitati multiple de a evolua si de a avansa fulminant. In dragoste, puterea de initiativa si imaginatia te ajuta sa iti imbunatatesti considerabil viata sexuala. Ai grija sa nu risti inutil in tranzactii financiare!


Horoscop lunar iunie 2013 Pesti

Este important ca in luna iunie sa iti mentii calmul, pe cat posibil. Este posibil sa se acumuleze multe frustrari in viata de cuplu, dar si situatii tensionate care sa conduca la blocaje emotionale. Nici la locul de munca nu vei simti astrele de partea ta, caci te vei concentra mai greu decat niciodata. Odihneste-te cat poti de mult!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top