Horoscop lunar

#horoscop iunie #horoscop

HOROSCOP IUNIE. Trei zodii vor avea viata grea in prima luna de vara

 

Solstitiul de vara este la doar trei saptamani distanta si intram in sezonul eclipselor. Miscarile astrale ale lunii vor aduce rasturnari de situatie si noi inceputuri, insa pentru Raci, Scorpioni si Pesti, iunie va fi o perioada deosebit de grea.

Pe 5 mai, Nodul Nord (care simbolizeaza destinatia si aspiratiile) si Nodul Sud (simbolul trecutului si al lucrurilor care trebuie lasate in urma) au intrat pe axa Gemeni - Sagetator, cunoscuta si ca axa cunoasterii. Eclipsele din 5 si 21 iunie scot in evidenta energiile astrologice si accentueaza polaritatea lor.

Luna iunie vine cu mai multe tranzite interesante: Mercur intra in miscare retrograda pe 18, Neptun intra in retrograd pe 23, Venus intra in mers direct pe 25, iar soarele intra in Rac pe 20. Totusi, eclipsele de pe 5 si 21 iunie sunt evenimentele astrale dominante in prima luna de vara, iar trei zodii isi vor vedea viata data peste cap.

Rac - Situatii karmice iti afecteaza bunastarea

Iunie este luna in care unii dintre nativii din Rac isi sarbatoresc ziua de nastere, dar nu va fi una in care astrele sa vina cu cadouri. Eclipsa de luna plina prin penumbra de pe 5 iunie iti va afecta sanatatea, linistea mentala si mediul de lucru.

Te asteapta o perioada in care ai nevoie de concluzii si de claritate pentru a-ti putea gasi scopul primordial. Vei avea momente in care te vei simti descurajat, dezorientat, ineficient, insa odata cu elipsa de soare din 21 iunie lucrurile vor incepe sa se aseze.

Scorpion - Dai frau liber pasiunii, erotismului si inveti sa apreciezi intimitatea

Ai reusit sa evoluezi foarte mult in ultima vreme, iar acum Venus retrograd te va invata cate ceva despre legaturile intime si despre cele care merita sa investesti in ele timp si energie. Eclipsa de luna plina in penumbra din Sagetator de care vom avea parte in 5 iunie iti va activa nevoia de a cauta placerea si te va face sa pui accent pe valoare, finante si proprietati. Este un moment bun sa iti analizezi obiceiurile legate de cheltuirea resurselor si pozitia fata de ideea de stabilitate.

Te asteapta o perioada in care iti vei reevalua prioritatile si respectul de sine, iar linistea va reveni in viata ta odata cu eclipsa de soare din 21 iunie. Cea mai importanta lectie pe care o vei invata in urmatoarele saptamani va fi ca unele riscuri merita sa fie asumate atunci cand crezi in tine.

Pesti - Inveti sa preiei controlul asupra vietii personale si profesionale

Ultimele saptamani au fost destul de incetosate, dar nu trebuie sa renunti inainte ca cerul sa se insenineze. Desi totul, de la personalitatea ta colorata pana la simtul apartenentei, au trecut in ultimele luni printr-o oarecare revolutie, inca mai ai lucruri de pus la punct. Eclipsa de luna din data de 5, va produce un cutremur in casa carierei, a reputatiei si a autoritatii. Eclipsa de luna plina iti va da un branci benefic inainte si va aduce mult asteptatele clarificari de care aveai nevoie in plan profesional.

Faptul ca iti place sau nu ceea ce faci va fi cel mai putin important in aceasta perioada. Schimbarea se va petrece in planul simtului autoritatii si al rolului tau in lume. Cuadratura dintre Venus retrograd si patronul zodiei tale, Neptun, ar putea genera anxietate si nesiguranta, asa ca este important sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu te pierzi in ceata. Eclipsa de soare din Rac de pe 21 iunie te va aduce mai aproape de emotiile tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului