Horoscop lunar

#eclipsa de soare #horoscop iunie #horoscop # eclipsa de luna

HOROSCOP IUNIE. Trei zodii au un inceput de vara de vis

Horoscopul lunii iunie vine cu vesti bune pentru trei zodii. Daca pana acum 2020 s-a dovedit a fi o spirala a haosului colectiv, prima luna de vara parca incepe sa aseze putin lucrurile pentru Gemeni, Balanta si Varsator. Poate ca binefacerile astrelor nu vor fi atat de vizibile in primele saptamani, insa odata cu solstitiul de vara, din 21 iunie, acesti nativi vor avea parte de noi inceputuri.

Nodurile sortii, Nodul Nord si Nodul Sud, au intrat pe axa Gemeni - Sagetator, cea a cunoasterii, ceea ce inseamna ca in urmatoarea perioada fiecare dintre noi va invata sa proceseze informatiile, sa analizeze tot ce a invatat in viata, in loc sa ia totul asa cum vine.

Iunie este sezonul eclipselor: o eclipsa de luna prin penumbra va avea loc in Sagetator, in 5 iunie, iar o eclipsa de soare se va produce pe 21 iunie. Daca te-ai nascut in Gemeni, Balanta sau Varsator, aceasta perioada se va dovedi a fi una magica pentru tine.

Gemeni - Este momentul sa te pui pe primul loc

Luna aceasta va simtiti voi insiva si mai vii ca niciodata. Totul, de la aspectul fizic pana la respectul de sine, trece printr-o transformare magica, iar varful acesteia si momentul in care veti arata acest lucru si lumii din jur va fi 25 iunie, cand Venus stationeaza in mers direct in zodia voastra.

Eclipsa de Luna in Sagetator va lumina casa a saptea, a parteneriatelor, ceea ce va clarifica unele relatii personale care v-au dat batai de cap in ultima vreme. Nu va temeti sa renuntati la ceea ce nu va mai este de folos.

Patronul zodiei voastre, Mercur, va stationa retrograd in casa placerilor, a bogatiei si sigurantei, asa ca nu ezitati sa faceti un pas in spate si sa reflectati la lucrurile cu care ati fost binecuvantati.

Balanta - Schimbari de viziune

Patronul Balantei, Venus, este stationar in mers direct in iunie. Daca in ultima perioada nu v-ati simtit voi insiva, nu va simtiti descurajati. Prima luna de vara vine cu oportunitatea de a va extinde orizonturile si cu experiente provocatoare. Daca va doreati sa studiati ceva nou sau sa puneti bazele unei afaceri, in aceasta luna universul lucreaza in favoarea voastra.

Eclipsa de luna din Sagetator din 5 iunie va provoca un mic cutremur pe casa comunicarii si va scoate la iveala noutati de care nu stiati ca aveti nevoie.

Varsator - Schimbari in sfera profesionala

Eclipsa de luna din Sagetator va aduce schimbari pe casa carierei, a profesiei, a autoritatii si a reputatiei. Se produc schimbari de viziune si se pot incheia etape profesionale. Apoi, eclipsa de soare din 21 iunie din Rac va afecta casa a sasea, a ritualurilor zilnice si a mediului de lucru, adica va avea impact asupra vietii profesionale si a statutului social. Venus in mers direct prin casa a cincea, a faimei, te va pune intr-o lumina favorabila, deci nu te sfii sa stralucesti. O meriti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului