Horoscop lunar

#horoscop iulie 2022 # horoscop lunar 2022 # horoscop 2022 #predictii #zodii #astrologie

Horoscop iulie 2022: Surprize pe toate planurile pentru zodii

Luna iulie vine cu schimbari importante pentru nativii zodiacului. In timp ce pentru unii nativi este o luna plina de oportunitati pe toate planurile, pentru altii, luna iulie este o luna a trudei si esecurilor. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru luna iulie, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, luna iulie nu este tocmai o luna favorabila. In plan sentimental pot intampina mici dificultati, pot aparea certuri si discutii contradictorii. Totul se va rezolva insa de la sine, in timp. In plan profesional sunt energici si plini de initiativa si vor face fata cu brio provocarilor, iar la finalul lunii plata va fi pe masura eforturilor.

Taur

Taurii singuri vor avea parte de aventuri si idile la locul de munca. Cei aflati intr-o relatie de cuplu se bucura de armonie, intelegere si o buna comunicare. Acestia din urma, este posibil sa isi faca planuri pentru casatorie. In ceea ce priveste viata profesionala, Taurii fac tot ce le sta in putinta pentru a reusi in tot ceea ce si-au propus. La finalul lunii castigurile nu se vor lasa asteptate.

Gemeni

Gemenii debordeaza de energie si ii contamineaza si pe cei din jur cu starea lor de bine. Acesti nativi au parte de o luna favorabila in plan amoros. Iulie este o luna favorabila vietii de cuplu, a unor noi inceputuri si a redresarii unei relatii vechi. In viata profesionala, in schimb, nativii vor trebui sa trudeasca mult pentru a reusi, insa castigurile nu se vor lasa asteptate.

Rac

Pentru Raci luna iulie nu este o luna tocmai benefica in plan amoros. Vor avea curajul sa puna punctul pe i, iar anumite situatii incerte se vor lamuri. In ceea ce priveste cariera, sunt favorizate colaborarile si munca in echipa. In aceasta luna, nativii au capacitatea de a-i stimula si pe cei din jur. Se prevad avansari in post sau chiar prime.

Leu

Leii sunt in forma de zile mari in luna iulie si isi indrapta atentia catre vacante si calatorii. Cu toate astea, sunt constienti la locul de munca si isi duc la indeplinie foarte usor sarcinile. In plan sentimental, nativii sunt bantuiti de fantezii erotice, ceea ce ii predispune pe nativi la experiente de neuitat alaturi de partener. Cei singuri au sanse sa se implice intr-o relatie amoroasa.

Fecioara

Fecioarele au parte de o luna favorabila in plan sentimental. Isi fac planuri de viitor alaturi de partenerul de cuplu si au o viata sociala intensa. Nativii singuri au sanse sa isi gaseasca un partener alaturi de care sa isi petreaca restul vietii. In cariera, accentul este pus pe colaborari si aliante. Exista sanse mari sa semneze contracte aducatoare de bani. Se ontevad castiguri suplimentare spre finalul lunii.

Balanta

Balantele sunt extrem de romantice in luna iulie si isi indreapta atentia catre viata de cuplu. Nativii singuri au sanse sa inceapa o relatie la distanta sau sa isi gaseasca jumatatea intr-un loc neasteptat. In ceea ce priveste cariea, sunt favorizate colaborarile si calatoriile in interes de serviciu, dar si munca in echipa.

Scorpion

In plan sentimental, Scorpionii vor avea parte de naplaceri in prima jumatate a lunii. Fie ca este vorba despre o dezamagire, o pierdere sau o cearta de proportii nu trebuie insa sa disperi. Lucrurile se vor rezolva de la sine spre finalul lunii. In ceea ce priveste viata profesionala, nativii au sanse mari sa incheie noi colaborari si contracte, aducatoare de bani.

Sagetator

Sagetatorii vor avea parte de o luna favorabila pe toate planurile. Luna iulie este o luna cu mare potential de succes profesional. Abilitatile de comunicare si cele intelectuale sunt intens stimulate in aceasta luna, dar si sansele de a castiga sume mari de bani. Si in plan sentimental o duc cum nu se poate mai bine. Cei aflati deja intr-o relatie se bucura de impliniri sentimentale, in timp ce nativii singuri au sanse mari sa se indragosteasca.

Capricorn

Capricornii pot avea parte de o luna favorabila atat in plan profesional cat si sentimental. Iulie este o luna favorabila carierei. Nativii vor reusi sa duca toate taskurile la indeplinire si sa atraga admiratia sefilor si colegilor. Se intrevad avansari in post. In ceea ce priveste relatiile de cuplu, problemele avute in ultima perioada isi vor gasi acum rezolvarea. Cu toate acestea, se intrevad discrepante in ceea ce priveste bugetul familiei. Atentie la starea de sanatate!

Varsator

Varsatorii au parte, in viata de cuplu, de o revitalizare a relatiei. Vor fi mai pasionali ca niciodata si total lipsiti de inhibitii. Relatia de cuplu va deveni luna aceasta mai intensa ca niciodata. Cei singuri vor avea parte de multe aventuri incendiare. In ceea ce priveste cariera, nativiiii emana energie si dau dovada de ambitie. Sunt favorizate colaborarile la distanta.

Pesti

Pestii au parte de o luna favorabila in plan profesional. Este favorizata munca in echipa sau in cadrul unei organizatii. Se intrevad castiguri substantiale in activitati intelectuale si de comunicare. In plan sentimental, nativii singuri au sanse sa intalneasca persoane noi, ce le vor starni rapid interesul. Cei aflati deja intr-o relatie se bucura de intelegere si armonie.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare