Horoscop lunar

#horoscop iulie #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP IULIE 2021. Se anunta o luna agitata, cu schimbari fundamentale pentru multe zodii

Schimbarea pare sa fie cuvantul de ordine pentru multe zodii in luna iulie. Astrele le-au pregatit multora surprize in miezul verii.

HOROSCOP IULIE 2021 Berbec

Ai o stare de spirit mai buna, te lasi cuprins de spiritul autonomiei si lasi in urma acele situatii care te-au presat si care nu pareau sa ajunga nicaieri. Dai curs unor planuri personale, insa nu uita de prudenta, pentru ca impulsivitatea te-ar putea duce in situatii neplacute.

Dinamismul, energia si creativitatea sunt cuvintele cheie ale acestei luni pentru tine, insa nu ezita sa ceri ajutor oamenilor in care ai incredere, pentru ca eforturile tale sa nu se iroseasca.

Simti nevoia unei schimbari in viata ta, in special in planul relatiilor personale; cunosti oameni noi, iar legaturile mai vechi ar putea trece printr-o schimbare fundamentala.

HOROSCOP IULIE 2021 Taur

Se anunta o luna buna pentru tine. Esti mai activ decat de obicei si profiti mai mult de calitatile tale. Important este ca ai o atitudine pozitiva, care te va ajuta sa depasesti obstacole si capcane.

Pune mai mult pret pe propriile planuri decat pe ale altora si te vei simti cu adevarat mai bine. In special in viata personala nu permite altora sa profite de toleranta ta; pune capat acelor situatii dificile, presante, in care nu te simti tu insuti, oricat de dificil ar fi sa o faci.

HOROSCOP IULIE 2021 Gemeni

Inceputul lui iulie te gaseste intr-o stare de permanenta nesiguranta, generata de faptul ca multe lucruri nu iti ies asa cum ti-ai dori. Comunici greu cu cei din jurul tau si nu stii cum sa gestionezi situatia, ceea ce te dezechilibreaza pe interior.

Chestiuni ce tin de profesie si de finante iti dau mari batai de cap, insa cu rabdare vei reusi sa le rezolvi pe toate. Atentie la comportamentul care i-ar putea indeparta de tine pe prieteni; spre sfarsitul lunii doar familia si partenerul s-ar putea sa te mai suporte.

HOROSCOP IULIE 2021 Rac

Ai nevoie de o viziune mai realista asupra vietii, in loc sa subestimezi sau sa supraestimezi oameni si situatii. Calmul este singurul lucru care te va tine departe de decizii gresite. Sensibil cum esti, orice greseala te arunca in bratele panicii, iar atunci sari din lac in put, orice ai face.

Siguranta financiara dobandita in ultima vreme iti permite sa te gandesti la proiecte noi, insa asculta si opinia prietenilor si a colegilor care vad lucrurile mai obiectiv.

HOROSCOP IULIE 2021 Leu

Ai nevoie de mai multa detasare de normele dupa care iti traiesti viata, chiar daca nu iti este usor sa accepti acest lucru. Urmeaza-ti instinctul infailibil si vei lua deciziile bune, chiar daca asta contravine regulilor.

Experiente noi, neasteptate, te umplu de bucurie si entuziasm, insa asta s-ar putea sa iti intunece din cand in cand judecata. Una peste alta treci, insa, prntr-o perioada buna, poate chiar cea mai buna a anului. Relatiile si viata sociala sunt intr-un punct bun si ar fi pacat sa nu te bucuri de acest lucru.

HOROSCOP IULIE 2021 Fecioara

Luna iulie este pentru tine ca o gura de aer proaspat. Traiesti totul la intensitate maxima si esti in permanenta in cautare de experiente noi si mai bune, ceea ce te provoaca sa faci schimbari acolo unde lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori.

Este momentul sa te rupi de oameni si situatii din trecut, care te-au facut sa bati pasl pe loc. Nu uita: schimbarea este buna, insa nu chiar cu orice pret.

HOROSCOP IULIE 2021 Balanta

Schimbari pozitive au loc in viata ta in aceasta perioada. Starea buna pe care o ai se reflecta in tot ceea ce faci. La serviciu ai putea intampina o serie de probleme si mai ai de asteptat pana cand proiectele care speri sa iti aduca succesul se vor concretiza.

HOROSCOP IULIE 2021 Scorpion

Treci printr-o perioada buna, comunici eficient cu cei din jur, te organizezi fix asa cum iti doresti si asta este foarte important in special in plan profesional. Ai sansa sa iti faci prieteni noi si printre ei s-ar putea numara chiar o persoana care iti va schimba viata.

HOROSCOP IULIE 2021 Sagetator

Ai multe de rezolvat luna aceasta, cu toate ca esti cu gandul mai mult la vacanta. Obligatiile sunt rezonabile pentru inceput, insa unii s-ar putea sa incerce sa te copleseasca, ceea ce ar putea genera conflicte. Incearca sa iti pastrezi echilibrul si sa nu ajungi in situatii regretabile.

Lucreaza la a avea o relatie buna cu familia si persoanele dragi, la a pastra sau a readuce pacea in relatia cu partenerul, pentru ca doar acolo vei gasi intelegere si posibilitatea de a te relaxa putin.

HOROSCOP IULIE 2021 Capricorn

Pentru tine iulie vine cu suisuri si coborasuri, draga Capricornule. Va trebui sa dovedesti ca esti un luptator si ca faci fata cu curaj oricarei situatii. Competitia si metodele pe care altii le folosesc pentru a-ti pune piedici iti vor da batai de cap, dar ai forta si indrazneala necesara pentru a pune lucrurile la punct. Actioneaza inteligent si vei iesi cu siguranta invingator.

HOROSCOP IULIE 2021 Varsator

Ai sansa sa faci schimbari pe care ti le doreai de mult. Nu uita ca a amana un lucru inseamna ca e posibil sa nu il mai faci niciodata. Atat timp cat asteptarile tale sunt rezonabile, va fi usor sa iti atingi scopurile.

Stai bine cu banii si asta iti ofera un oarecare confort, dar in plan personal ai parte de ceva agitatie. Ia deciziile bazandu-te pe ceea ce stii si poti si nu ii facepe altii responsabili pentru ceea ce ti se intampla.

HOROSCOP IULIE 2021 Pesti

Ai ocazia sa infrunti oameni si situatii care te-au tinut blocat pana acum intr-o stare de tensiune permanenta. Daca actionezi cu atentie si stii exact cand si pe ce butoane sa apesi, vei evita consecinte negative sau conflicte inutile. Timpul te ajuta sa rezolvi tot ce ti-ai propus, asa ca nu ai altceva de facut decat sa asteptiĀ  si sa te bucuri de compania familiei si a prietenilor.

Foto: Piqsels

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro