Horoscop lunar

#horoscop dragoste noiembrie 2022 #horoscop noiembrie 2022 # noiembrie 2022 # horoscop lunar 2022 #horoscop dragoste

HOROSCOP DRAGOSTE NOIEMBRIE 2022! Care sunt norocosii care isi gasesc sufletul pereche

Luna noiembrie 2022 vine cu vesti bune pentru unii nativi. Exista cativa norocosi care au sanse mari sa-si gaseasca iubirea in aceasta luna. Pentru altii, in schimb, bat clopote de nunta. Nu toata lumea are insa parte de o luna benefica in plan sentimental. Iata la ce te poti astepta luna aceasta, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, viata sentimentala poate lua turnuri neasteptate. Nativii vor lua decizii importante pentru viata de cuplu, fie ca este vorba despre impacari sau despartiri. Acestia trebuie sa-si depaseasca zona de confort si sa fie dispusi la compromisuri daca isi doresc ca relatia lor sa functioneze.

Taur

Taurii au parte de vesti bune de la astre, in plan personal. Nativii singuri au sanse sa se indragosteasca, in timp ce, nativii ce se afla deja intr-o relatie vor avea parte de fericire si implinire. Sunt posibile insa mici neintalegeri, dezamagiri sau esecuri, insa cu o buna comunicare lucrurile se vor rezolva de la sine.

Gemeni

Gemenii au parte de surprize in aceasta luna. Astrele le vor mentine interesul pentru o relatie cu cineva de departe sau cu care impartasesc aceleasi convingeri ori interese cultural-spirituale. Nativii vor participa alaturi de persoana iubita la numeroase evenimente mondene si activitati colective ce le vor creea un cadru amoros propice.

Rac

Racii acorda o importanta deosebita vietii de cuplu si a celei sentimentale si isi pun pe primul loc persoana iubita. Vor avea parte de o luna linistita in viata de cuplu. Cei singuri se simt atrasi de persoane bine pozitionate pe scara sociala, care au putere si care le pot asigura confortul de care au nevoie.

Leu

Leii simt o mare nevoie de afectiune si li se aprind rapid calcaiele in luna noiembrie. Cei singuri au sanse mari sa se indragosteasca, dupa o serie de aventuri de-o noapte. Preferintele nativilor sunt insa mari. Tintesc sus si ajung sa se indragosteasca de o persoana de rang inalt, cu renume. Si cei aflati intr-o relatie stabila au aspiratii inalte si asteptari mari de la parteneri. 

Fecioara

Fecioarele vor trece prin momente tensioate in viata de cuplu, cu certuri aprinse sau incidente nefericite. Abia in a doua parte a lunii, vor avea parte de liniste si armonie in cuplu, iar fericirea si liniste isi vor face simtita prezenta. Cei singuri sunt plini de energie si au un elan cuceritor mai puternic ca niciodata.

Balanta

Noiembrie nu este o luna usoara pentru Balante. Acesti nativi vor intampina dificultati in viata de cuplu, in special in prima parte a lunii, din cauza exigentei si a asteptarilor nerealiste pe care le au de la partener. In cea de-a doua parte a lunii, lucrurile se vor mai relaxa si vor putea sa se bucure de relatie si de timpul petrecut in cuplu.

Scorpion

Scorpionii, in special cei singuri, simt o mare nevoie de a cuceri si de a scapa de singuratate. Vor sa se faca remarcati, sa cucereasca si sa se lase cuceriti. Vor avea parte de mutle aventuri, insa sansele sa-si gaseasca marea iubire sunt foarte mici. Cei aflati intr-o relatie stabila pot intampina certuri in viata de cuplu, din cauza faptului ca vor sa se impuna, cu orice pret, in fata partenerului de cuplu. 

Sagetator

Sagetatorii pot respira, in sfarsit, usurati. Problemele intampinate in ultima vreme isi gasesc rezolvarea iar apele par sa se calmeze. Nativii trebuie sa se bucure la maxim de aceasta perioada, atat cat pot, si sa lase orice griji la o parte, macar pentru o perioada. 

Capricorn

Pentru Capricorni se anunta o luna interesanta din punct de vedere amoros. Nativii singuri au sanse mari sa treaca prin numereoase aventuri de-o noapte. De asemenea, flacara iubirii se va aprinde rapid pentru acesti nativi, insa trebuie sa fie atenti pe cine au alaturi, pentru a nu suferi mai tarziu.

Varsator

Pentru Varsatori, astrele nu au vesti tocmai bune. Acestia vor intampina nenumarate probleme in viata sentimentala, si asta deoarece au tendinta de a se gandi doar la binele lor nu si la cel al partenerului de viata. Relatiile se vor raci treptat mai ales daca nativii uita sa comunice, sa-si impartaseasca trairile si emotiile.

Pesti

Pestii sunt preocupati in special de situatia financiara si mai putin de viata sentimentala pe care o pun pe locul doi in aceasta luna. Desi pun mare accent pe latura practica a relatiei si pe bani, luna noiembrie nu este lipsita de satisfactii amoroase pentru acesti nativi. Cei singuri se cantaresc ofertele amoroase prin prisma stabilitatii financiare sau a avantajelor concrete pe care acestea le ofera.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro