Horoscop lunar

#horoscop iulie #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste IULIE 2021. Zodiile care se indragostesc in miez de vara

Luna iulie se anunta fierbinte din punct de vedere romantic. Multi nativi singuri au sansa sa isi cunoasca jumatatea in aceasta perioada, insa sunt si zodii care trec printr-o perioada tulbure, care s-ar putea incheia cu o despartire.

 

HOROSCOP IULIE 2021 Berbec

Luna iulie marcheaza inceputul unei perioade de maturizare sentimentala. Poti, in sfarsit, sa vezi mai clar lucrurile, sa intelegi ce iti doresti cu adevarat si sa realizezi unde ai gresit si unde te-ai ingrijorat inutil.

Treci printr-un proces care te aduce mai aproape de ceea ce iti doresti din punct de vedere sufletesc. Da dovada de mai multa indrazneala, lucreaza la obiceiuri si atitudine si s-ar putea sa ai surprize placute, mai ales daca esti singur, draga Berbecule!

HOROSCOP IULIE 2021 Taur

Reusesti sa rezolvi o chestiune amoroasa ce a avut un efect social considerabil pentru tine. Este momentul sa intorci lucrurile in favoarea ta. Daca esti intr-o relatie, acorda mai multa atentie semnalelor pe care ti le trimite jumatateata si nu ii ignora nevoile.

Planetele pregatesc schimbari pentru Taurii singuri, cu conditia sa inteleaga ca nu le lipseste nimic pentru a incepe sa caute persoana potrivita pentru ei. Disponibilitatea poate fi cheia succesului.

HOROSCOP IULIE 2021 Gemeni

Relatia ta intra intr-o etapa mai erotica decat pana acum. Pasiunea infloreste intre voi si aveti ocazia sa va amintiti ce v-a unit la inceput si sa va reinviati dragostea. S-ar putea sa apara, insa, tensiuni cauzate de tabuuri; cu rabdare si flexibilitate veti reusi, totusi, sa va intalniti la jumatatea drumului si sa nu distrugeti echilibrul regasit al relatiei.

HOROSCOP IULIE 2021 Rac

Comunici bine cu persoanele de sex opus, iar sensibilitatea si tandretea sunt punctele tale forte, fie ca esti intr-o relatie, fie ca iti cauti inca perechea. O minivacanta ar putea fi o gura de aer proaspat pentru voi.

Racii singuri au ocazia sa cunoasca o persoana de departe, poate chiar din strainatate, cu o cultura diferita. Vestea buna este ca astrele favorizeaza aceste relatii in iulie, deci nu ai nimic de pierdut.

HOROSCOP IULIE 2021 Leu

Astrele provoaca o adevarata furtuna in viata ta sentimentala, draga Leule. Este posibil sa ai conflicte cu partenerul legate de nevoia ta de a oficializa relatia; unii Lei ar putea fi pusi chiar in fata infidelitatii jumatati lor, ceea ce ii va zdruncina, cu siguranta. Marea suferinta va veni insa abia dupa aflarea adevarului, din cauza oscilarii intre a ierta si a pune capat relatiei.

HOROSCOP IULIE 2021 Fecioara

Multe persoane sunt interesate de tine si iti trimit tot felul de semnale; depinde, insa, doar de tine cum le interpretezi si cum construiesti mai departe. Fecioarele aflate intr-o relatie comunica bine cu partenerul si asta le ajuta sa obtina orice vor de la el.

HOROSCOP IULIE 2021 Balanta

Este momentul sa te concentrezi mai mult pe viata sentimentala, fie ca esti intr-o relatie, fie ca esti in cautarea jumatatii. Totul va fi bine daca lasi deoparte egoismul si asteptarile nerealiste.

Unele Balante ar putea lua in considerare schimbari radicale in dragoste; ideal ar fi sa isi ia putin timp de gandire si sa nu actioneze la primul impuls.

HOROSCOP IULIE 2021 Scorpion

Astrele sunt de partea Scorpionilor singuri in iulie si le ofera sansa de a cunoaste multe persoane interesante, dintre care una va reusi sa ii faca sa se indragosteasca. Totul este sa fie deschisi si sa se bucure de ceea ce traiesc.

Scorpionii aflati intr-o relatie se bucura de liniste in bratele partenerului si se gandesc sa isi mareasca familia. Iar astrele le-ar putea indeplini dorinta.

HOROSCOP IULIE 2021 Sagetator

Simti nevoia de liniste si pace in viata de cuplu, dar planetele provoaca inca turbulente serioase. Atentie la reactiile extreme, dar mai ales la ideea tot mai pronuntata de a calca stramb. Poate ca o persoana pe care ai cunoscut-o de curand ti-a starnit sentimentele, iar mintea vrea una, sufletul alta. Incearca sa pui lucrurile in balanta si sa iti dai seama daca o aventura merita sa pericliteze ceva stabil.

HOROSCOP IULIE 2021 Capricorn

Ai un farmec aparte in iulie si emani energie pozitiva, iar asta atrage multi admiratori. Daca esti intr-o relatie, nu iti neglija partenerul. Egoismul intr-o relatie poate fi uneori mai rau decat infidelitatea.

HOROSCOP IULIE 2021 Varsator

Treci printr-o perioada tulbure, in care nu mai stii ce vrei si ce ai nevoie. Nevoile intra in conflict cu dorintele si ai nevoie de timp pentru a face pace intre aceste doua aspecte. Luna iulie va fi o adevarata provocare din punct de vedere emotional.

Varsatorii singuri au sansa sa isi extinda cercul de prieteni si este posibil sa isi reevalueze standardele.

HOROSCOP IULIE 2021 Pesti

Relatia ta devine tot mai profunda si reusesti in sfarsit sa ii vezi toate partile bune, chiar daca pana acum ai avut oarece indoieli. Comunici bine cu perechea ta si asta va ajuta sa va stabiliti teluri comune.

Pestii singuri sunt mai sociabili si mai comunicativi decat de obicei. Se simt speciali si le place sa se simta in centrul atentiei, insa au luciditatea necesara pentru a tria pretendentii.

Foto: Piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului