Horoscop lunar

#ianuarie 2023 #noi inceputuri #horoscop ianuarie 2023 #horoscop dragoste 2023 # horoscop 2023 #horoscop dragoste #despartiri #predictii #horoscop

Horoscop dragoste ianuarie 2023! Noi inceputuri pentru unele zodii, despartiri pentru altele

Ianuarie poate fi o luna dificila din punct de vedere emotional pentru unele semne ale zodiacului. Unii nativi se confrunta cu provocari si decizii dificile. In schimb, altii se bucura de realizari si de noi povesti de iubire. Afla care sunt previziunile astrologice pentru zodia ta, in dragoste, in luna ianuarie.

 

Berbec

In luna ianuarie, Berbecii pun accentul pe afectiune, armonie si realizari comune in ceea ce priveste viata de cuplu. Angajamentele emotionale si responsabilitatile sociale fac casa buna cu latura erotica, afectiva, romantica a relatiei. Nativii singuri au sanse mari sa se indragosteasca de o persoana din anturaj sau de la locul de munca, ce are aceleasi planuri de viitor sau care se disting prin pozitie sau notorietate. 

Taur

Taurii nu se pot bucura de o luna benefica in plan sentimentale. Pentru unii dintre acestia, ianuarie aduce dezamagiri sau senzatii de singuratate. Acestia se vor vedea nevoiti sa ia decizii importante in ceea ce priveste viitorul relatiei in care se afla. Spre finalul lunii insa, lucrurile se asaza si nativii se bucura de vitalitate si incredere. Este posibil sa cunoasca persoane noi si interesante, care sa le influenteze in mod pozitiv viitorul.

Gemeni

Ianuarie este o luna benefica atat pentru Gemenii singuri cat si pentru cei aflati intr-o relatie de cuplu. Cei aflati deja intr-o relatie de cuplu au parte de intelegere si armonie, dar si de o atmosfera incinsa in dormitor. Nativii singuri au sanse mari sa-si gaseasca jumatatea. Este posibil ca acestia sa fie atrasi si in relatii de scurta durata, manati de dorintele sexuale crescute.

Rac

Relatiile sentimentale ale Racilor sunt favorizate in aceasta luna. Nativii au parte de dragoste, armonie si o buna intelegere cu partenerul. Acestia isi fac planuri de viitor alaturi de partener. Sub aceste auspicii, se intrevede o luna fericita, care le implineste asteptarile si care aduce evenimente imbucuratoare.

Leu

Pentru Lei se anunta o luna cu probleme in relatia de cuplu. In aceasta luna ies la iveala emotii si probleme nebanuite, iar nativii sunt pusi fata in fata cu nevoi, dorinte sau frustrari nemarturisite. Toate acestea scot la iveala probleme mai vechi, nesolutionate. Nativii singuri pot fi surprinsi de o iubire tainica, care le faciliteaza anumite constientizari. Asadar, trebuie sa fie cu ochii in patru pentru a nu pierde aceasta sansa.

Fecioara

Fecioarele se bucura de viata de cuplu. Nativii au un potential emotional si sexual demn de luat in seama. Cu toate acestea, iau decizii pe baza ratiunii si acest lucru atrage dupa sine si o buna functionare a relatiilor. Cei mai multi dintre nativi isi fac planuri de vacanta alaturi de partener. Cei singuri au toate sansele sa aprinda flacara iubirii in aceasta luna.

Balanta

Balantele isi limpezesc gandurile pentru a lua cele mai bune decizii in relatia de cuplu. Cele mai multe decizii tin de latura financiara, de casa de bunastarea familiei. Nu este exclus ca nativii sa-si doreasca sa se mute la casa noua. In ceea ce priveste relatiile sentimentale nu se anunta o luna spectaculoasa, cuplurile pun accentul pe chestiunile de ordin practic. 

Scorpion

Scorpionii au parte de o luna favorabila vietii de cuplu. Nativii au parte de armonie si intelegere si isi fac planuri de viitor alaturi de partener. Unii dintre nativi se gandesc serios la demararea unei afaceri alaturi de partenerul de cuplu.

Sagetator

Pentru Sagetatori, luna ianuarie aduce evenimente majore in viata de cuplu. Acestia au parte de emotii intense, framantari psihologice si au tendinta de a detine controlul si de a cere prea mult de la partener. Nativii singuri trebuie sa deschida ochii bine si sa nu rateze sanse unice de a-si gasi adevarata dragoste. 

Capricorn

Capricornii aflati deja intr-o relatie se pot simti constransi in aceasta luna. Nativii isi simt libertatea ingradita si adesea simt ca li se impune ce au de facut. Adesea, Capricornii se vad nevoiti sa faca ceea ce trebuie nu ce si-ar dori si asta deoarece viata sentimentala se intrepatrunde cu grijile si  responsabilitatile. Nativii singuri se pot simti atrasi de o persoana cu care au conexiuni profesionale.

Varsator

Varsatorii isi pun la bataie elanul emotional si senzual. Ianuarie este pentru acesti nativi o luna a amorului de dragul amorului, nu a relatiilor recunoscute social sau bazate pe un contract, fie el oficial sau moral. Nativii au toate sansele sa intalneasca persoane deosebite alaturi de care sa se bucure de aventura vietii lor. Nativii care se afla intr-o relatie stabila se bucura in ianuarie de o luna excelenta pentru relansarea vietii intime si chiar pentru procreare.

Pesti

Luna ianuarie este o luna intensa in ceea ce priveste relatia de cuplu, pentru Pesti. Nativii plaseaza dragoste si partenerul in centrul atentiei si reusesc sa modeleze toate  alegerile si actiunile in functie de interesele afective. Nativii vor avea parte de o luna romantica, plina de erotism. Nativii singuri au sanse sa intalneasca o persoana care sa le schimbe radical viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro