Horoscop lunar

#horoscop dragoste februarie #horoscop dragoste #februarie 2022 #horoscop februarie 2022 #horoscop #horoscop lunar

Horoscop dragoste februarie 2022! Ce surprize te asteapta in plan sentimental

Februarie, denumita si luna iubirii, este privita cu speranta de tinerii indragostiti, dar si de cei care inca nu si-au gasit jumatatea. Din fericire, pentru cei mai multi nativi, astrele au vesti bune. Luna aceasta dragostea chiar pluteste in aer si poate fi gasita de oricine. Iata, asadar, ce ti-au rezervat astrele pentru luna iubirii in functie de zodie.

 

Berbec

Luna februarie se anunta o luna benefica in dragoste pentru nativii nascuti in Berbec. Nativii singuri au parte de numeroase aventuri si retraiesc sentimente de mult uitate. Este posibil ca o veche iubore sa apara in peisaj sau sa se indragosteasca cand se asteapta mai putin. In schimb, pentru nativii aflati deja intr-o relatie se anunta o luna benefica pentru calatorii si chiar casatorii. Este posibil sa apara mici divergente legate de cheltuieli si alte treburi administrative.

Taur

Taurii aflati deja intr-o relatie de dragoste au parte de momente de fericire alaturi de partener. Nativii singuri au sanse mari sa se indragosteasca si sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste, plina de pasiune si aventuri. Emotiile sunt puternice, iar dorintele devin urgente si se cer implinite imediat, indiferent de riscuri sau consecinte.

Gemeni

Gemenii pun mare pret pe stabilitatea financiara in aceasta luna. Cei aflati intr-o relatie de cuplu, au tendinta de a pune mare presiune pe partenerii de cuplu pentru a-si gasi un job mai bine platit si pentru a urma o cariera mai infloritoare. De aici pot aparea multe probleme in cuplu, ce pot duce chiar la despartire. Cei singuri au sanse sa intalneasca o persoana noua care sa le atraga atentia.

Rac

Pentru Raci, luna februarie aduce armonie in viata de cuplu si momente romantice petrecute alaturi de partener. In schimb, nativii singuri au parte de multi pretendenti ce le fac ochi dulci insa, si traiesc o multime de aventuri. Sansele ca acestia sa-si gaseasca marea iubire sunt destul de mari. Trebuie doar sa deschida bine ochii.

Leu

In prima parte a lunii, pentru Lei se anunta evenimente spectaculoase in viata personala. Cei aflati deja intr-o relatie se logodesc sau decid sa-si mareasca familia. In schimb, nativii singuri au toate sansele sa-si gaseasca mare iubire in cadrul unei iesiri in oras sau chiar in cadrul unei intalniri de afaceri. Trebuie doar sa fie deschisi si sa le permita celor din jur sa-i cunoasca mai bine.

Fecioara

Ianuarie este o luna cu urcusuri si coborasuri in viata sentimentala a nativilor Fecioara. Nativii implicati deja intr-o relatie au parte de conflicte in cuplu si momente tensionate. Lucrurile isi vor reveni insa daca nativii isi tin in frau pornirile nervoase si nu fac din tantar armasar. In schimb, nativii singuri au sanse mari sa-si intalneasca sufletul-pereche, in cadrul unei iesiri alaturi de prieteni sau in cadrul unui eveniment la care participa.

Balanta

Pentru Balante, luna februarie este una promitatoare. Nativii singuri au sanse mari sa intalneasca o persoana care sa le schimbe complet destinul. Trebuie sa fie deschisi si dispusi sa o primeasca in viata lor, si sa renunte la orgolii, daca isi doresc sa ramana alaturi de acea persoana intreaga viata.

Nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu au de luat decizii si de facut alegeri in ceea ce priveste viitorul cuplului. Inainte ca visele sa li se implineasca, trebuie sa aiba rabdare pentru a trece peste piedicile impuse de societate si nu numai.

Scorpion

Scorpionii singuri vor avea parte de numeroase cuceri in luna februarie. Acestia au toate sansele sa gaseasca acea persoana la care viseaza de multa vreme insa trebuie sa fie dispusi sa renunte la libertatea si la aventurile de-o noapte daca vor o relatie serioasa. Pentru nativii aflati intr-o relatie, februarie se anunta a fi o luna dinamica, plina de incercari, dar si de bucurii.

Sagetator

Viata de cuplu a Sagetatorilor tinde sa devina tensionata in luna februarie. Pot aparea certuri, discutii in contradictoriu si chiar suparari. Atat Sagetatorii cat si partenerii lor trebuie sa dea dovada de rabdare si calm pentru a-si rezolva problemele. In schimb, Sagetatorii singuri au parte de intalniri romantice, insa sansele ca acestea sa se concretizeze intr-o relatie de durata sunt foarte mici.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna februarie vine cu o multime de evenimente interesante. Nativii singuri nu rateaza niciun avans din partea persoanelor de sex opus si au parte de o multime de aventuri. Februarie le aduce trairi intense si ii impinde la acte nebunesti. Au insa sansa de a-si intalni marea iubire. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie au parte de surprize placute din partea partenerilor si traiesc o frumoasa poveste de dragoste, despinsa parca din povesti.

Varsator

Si nativii nascuti in zodia Varsator au parte de noroc in plan sentimental. Cei singuri au sanse sa intalneasca acea persoana alaturi de care sa-si traiasca restul vietii. Nativii implicati deja intr-o relatie de cuplu au parte de noroc si armonie. Traiesc momente romantice si sarbatoresc iubirea cu mare fast alaturi de partener.

Pesti

Pentru Pesti, februarie este o luna favorabila calatoriilor amoroase, alaturi de partenerul de cuplu. Nativii aflati deja intr-o relatie au parte de surprize placute din partea partenerilor, alaturi de care isi fac planuri serioasae de viitor. Nativii singuri au sanse mari sa intalneasca persoane noi si chiar sa se indragosteasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro