Horoscop lunar

#horoscop dragoste decembrie 2022 #decembrie 2022 #horoscop decembrie 2022 # horoscop 2022 # horoscop dragoste 2022

Horoscop dragoste decembrie 2022! Se anunta logodne pentru unele zodii

Decembrie, sau luna cadourilor, este o luna favorabila relatiilor amoroase, pentru majoritatea zodiilor. Nativii singuri au sanse sa-si intalneasca dragostea la final de an, in timp ce unii dintre acestia profita de spiritul sarbatorilor de iarna pentru a-si cere partenera in casatorie. Exista insa si nativi care intampina dificultati in viata de cuplu si vor treve prin dezamagiri. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru luna decembrie, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii au parte de o luna benefica in plan sentimental. In plan relational pot gazdui un eveniment important sau pot lua o decizie marcanta, pe termen lung. Luna decembrie este favorabila vietii relationale, menite sa schimbe lucrurile in bine. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasca sufletul pereche, alaturi de care sa cladeasca o relatie serioasa.  

Taur

Pentru Tauri, decembrie este o luna plina de pasiune. Cei singuri simt o nevoie disperata de a cuceri si a se lasa cuceriti. Vor avea parte de aventuri iar, cand se vor astepta mai putin au sansa sa gaseasca o persoana deosebita alaturi de care sa intemeieze o relatie de durata.

Gemeni

Pentru Gemeni, luna decembrie nu este o luna prea fericita. Simt senzatia de ingreunare si dezamagire sau deziluzie. Altii in schimb, savreaza o iubire interzisa, ascunsa. Pentru cei aflati intr-o relatie stabila vor avea parte de neintelegeri. Toate acestea vor duce la frustrari si tensiuni.

Rac

Relatiile nativilor nascuti sub semnul Racului se intrepatrund cu viata de cariera, iar deciziile pe care le iau sunt influentate de sentimente. Fie accepta un job undeva departe, doar pentru a fi alaturi de persoana iubita, fie partenerul ii ajuta sa avanseze ori are parte de un succes socioprofesional ce se rasfrange si asupra nativilor.

Leu

Pentru Lei luna decembrie este una favorabila in plan sentimental. Nativii au parte de o relatie armonioasa in viata de cuplu, presarata cu evenimente placute, distractii si proiecte comune menite succesului. Cei singuri au sansa sa intalneasca o persoana deosebita, insa numai in cazul in care ies in societate si participa la activitati colective.

Fecioara

Pentru Fecioare, luna decembrie este o luna cu dus si intors. In prima parte a lunii vor avea parte e armonie in cuplu si intelegere, insa lucrurile vor degenea la jumatatea lunii, cand nativii intra intr-o perioada anosta, in care vor acorda mai mult inportanta ratiunii si intereselor materiale.

Balanta

Pentru Balante, decembrie vine cu vesti proaste. Se anunta tensiuni in viata de cuplu, multe dintre acesteafiind pricinuite de latura financiara. Vor trebui sa dea dovada de rabdare si intelegere daca vor ca lucrurile sa se rezolve. Cei singuri se pot indragosti de o persoana ce are aceleasi interese intelectuale si profesionale. 

Scorpion

Decembrie este o luna a pasiunii pentru Scorpioni. Debordeaza de energie si vor sa-si petreaca timpul liber in compania partenerilor. Daca nu au unul vor iesi la agatat. Multi dintre nativi vor avea parte de aventuri pe care si le vor aminti toata viata. Cei norocosi au sansa sa intalneasca o persoana alaturi de care vor ramane pentru tot restul vietii. 

Sagetator

Pentru Sagetatori, luna decembrie nu este una favorabila iubirii si sentimentelor. Nativii vor intampina dificultati de comunicare, certuri in contradictoriu si momente tensionate in viata de cuplu. Unii dintre nativi pot lua decizii care-i vor influenta dramatic.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna decembrie este una plina de senzualitate si romantism. Nativii isi dedica timpul partenerilor carora le fac multe surprize placute. Este o perioada perfecta pentru consolidarea relatiilor fie ca este vorba de o cerere in casatorie sau despre aparitia unui copil. Cei singuri vor iesi la agatat si vor avea parte de aventuri furtunoase care le vor reincarca bateriile.

Varsator

Varsatorii simt nevoia de intimitate mai mult decat oricand. Nu-si doresc decat sa-si petreaca sarbatorile alaturi de parteneri, undeva departe de familie si prieteni. In prima parte a lunii, nativii vor face orice ca partenerii sa se simta bine in caminul lor si vor depune eforturi considerabile pentru a-si decora casa in spiritul Craciunului.

Pesti

Pestii sunt preocupati in special de partea materiala si de responsabilitati. De la pregatirile pentru sarbatori si pana la alegerea cadourilor, totul trebuie sa fie ca la carte pentru acesti nativi. Cei singuri se pot indragosti de o persoana care le ofera confort financiar. Poate fi vorba de un coleg sau coloborator. Indiferent de situatie, flacara iubirii se va aprinde de Craciun.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro