Horoscop lunar

#horoscop dragoste aprilie 2022 #horoscop dragoste #horoscop lunar #horoscop aprilie 2022 #aprilie 2022

Horoscop dragoste – aprilie 2022! Care sunt zodiile care se indragostesc nebuneste luna aceasta

Cand vine vorba despre dragoste, aprilie se anunta a fi favorabila pentru anumite zodii care au toate sansele sa-si intalneasca perechea potrivita. In schimb, exista si cateva zodii care vor trece prin momente dificile in ceea ce priveste viata de cuplu.

 

Iata ce te asteapta in luna aprilie, in dragoste, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii tind sa devina sistanti si intampina blocaje in realtia de cuplu, in luna aprilie. Mai mult, acestia se pot confrunta cu necazuri venite din exterior sau resposabilitati comune carora nu le pot face fata. Toate aceste lucruri vor pune la incercare relatia nativilor, care vor trebu sa-si patreze cumpatul si diplomatia pentru a putea detensiona rapid situatiile incordate.

Taur

Taurii trec printr-o perioada benefica comunicarii si plimbarilor in doi. In luna aprilie de anunta calatorii sau mici escapade in afara orasului. Discutiile, declaratiile, schimburile de impresii si corespondenta sunt un must pentru acesti nativi in aprilie. Multi dintre ei se gandesc serios la intemeierea unei familii.

Gemeni

Gemenii au parte de conjuncturi favorabile in plan sentimental. Acesti nativi pun accent pe comunicare si pe bunul mers al relatiei, facand tot posibilul ca partenerul de cuplu sa se simta fericit alaturi de ei. Cei singuri au sanse mare sa isi intalneasca persoana iubita si sa intemeieze o relatie de durata alaturi de aceasta.

Rac

Racii nu se bucura de cea mai frumoasa perioada a vietii lor. Aprilie vine cu probleme in plan sentimental pentru cei aflati intr-o relatie de cuplu. Acestia vor trebui sa invete cum sa gestioneze perioadele tensionate din viata de cuplu, lucru ce le poate da de furca. Cei singuri isi fac sperante nerealiste si risca sa  fie dezamagiti. 

Leu

Leii devin mai constineti ca niciodata de puterea de seductie pe care o au si nu se sfiesc sa o foloseasca. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasca sufletul-pereche sau sa se implice in relatii pasagere. Cei care se afla deja intr-o relatie de bucura de intelegere si isi fac planuri de viitor alaturi de  partener.

Fecioara

Fecioarele aflate intr-o relatie stabila au nevoie de intimitate si siguranta emotionala, insa in acelasi timp isi doresc sa simta caldura si confortul unui camin. Asadar, nu este exclus ca acesti nativi sa-si doreasca consolidarea unei familii sau aducerea pe lume a unui copil. Cei singuri trec printr-o perioada adolescentina in care vor sa traiasca viata la maxim fara a se gandi la repercursiuni.

Balanta

Balantele care se afla intr-o relatie stabila trec printr-o perioada mai putin benefica. Se vor simti lipsiti de libertate si constransi sa se subordoneze partenerului de cuplu si dorintelor acestuia. Cei singuri traiesc momente pasionale insa fara a se implica in relatii serioase.

Scorpion

Scorpionii isi dedica preocuparile vietii de familie. Fie ca afla despre o eventuala sarcina fie ca trebuie sa aiba grija de copiii pe care ii au deja, acesti nativi vor trece printr-o perioada agitata, plina de tensiuni si frustrari. Cei singuri traiesc pasiuni zbuciumate, insa fara viitor. Sunt favorizate insa relatiile la distanta.

Sagetator

Sagetatorii care se afla intr-o relatie stabila se simt constransi si fac mai mult ceea ce trebuie decat ceea ce vor. Cei singuri au sanse mari sa inceapa o noua poveste de dragoste alaturi de un coleg/ o colega sau un superior.

Capricorn

Prima parte a lunii este benefica Capricornilor care se afla intr-o relatie de cuplu. Acestia au parte de dragoste si armonie in relatia de cuplu. Dupa jumatatea lunii in schimb, probleme mai vechi pot iesi din nou la iveala.

Varsator

Pentru Varsatori, luna aprilie, nu este una prielnica relatiilor de cuplu. Probleme vechi dar si probleme noi vor iesi la suprafata si vor starni discutii aprinse. Este nevoie de multa rabdare si comunicare pentru a trece cu bine peste aceasta luna. Pentru nativii singuri se anunta o posibila idila la locul de munca, insa sansele sa dureze in timp sunt foarte mici.

Pesti

Pentru Pestii singuri, luna aprilie nu este una benefica in plan amoros. Tind sa faca alegeri gresite, sa se implice in relatii caree nu le vor oferi fericirea de care au nevoie si sa intampine situatii potrivnice. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie de cuplu se bucura de stabilitate, intelegere si afectiune si isi dedica timpul liber partenerului.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro