Horoscop lunar

#horoscop dragoste #horoscop #horoscop lunar

HOROSCOP dragoste APRILIE 2021. Tensiunile din cuplu se depasesc doar cu rabdare si calm. Ce nativi intalnesc marea iubire

Horoscop dragoste aprilie 2021. Astrele favorizeaza relatiile in aceasta luna si majoritatea nativilor au ocazia sa traiasca intens alaturi de persoanele iubite. Sunt si zodii care au ceva batai de cap, insa planetele nu pun la cale despartiri sau probleme majore in cupluri.

HOROSCOP dragoste APRILIE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Nativii care vor avea o luna mai grea isi gasesc refugiul in bratele partenerului. Multi dintre cei singuri au sansa sa intalneasca marea iubire in perioada urmatoare.

HOROSCOP APRILIE 2021 Berbec

Incearca sa nu mai dai voie stresului din viata de zi cu zi sa iti afecteze relatia; in ultima vreme presiunea te-a facut sa te indepartezi e cei dragi. Invata sa lasi deoparte ceea ce te supara si sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul si cu cei dragi.

Planetele te ajuta sa gandesti matur si sa gasesti solutii pentru probleme, astfel ca reusesti sa te conectezi mai bine cu perechea ta, sa traiti in liniste si sa va bucurati de viata; spre sfarsitul lunii poate faceti chiar planuri benefice pentru viitor.

Berbecii singuri sunt sociabili si par mai deschisi catre o posibila relatie. Va largiti cercul de cunostinte si este posibil ca printre persoanele noi din viata voastra sa se numere si cea care va va face inima sa bata cu putere.

HOROSCOP APRILIE 2021 Taur

Fluctuatii si instabilitate - asta ti-au pregatit astrele in plan sentimental. In prima parte a lunii vor iesi la iveala lucruri care va vor soca, de-a dreptul, iar tensiunea si dificultatile in comunicare ar putea crea o adevarata prapastie intre tine si partener. Din fericire, in a doua jumatate a lui aprilie reusiti sa construiti impreuna poduri, insa trebuie sa ramai prudent, calm si conciliant pentru ca tensiunile nu vor disparea complet.

HOROSCOP APRILIE 2021 Gemeni

Ai energia necesara pentru a te ocupa de aspecte care pana acum te impiedicau sa te simti pe deplin satisfacut. Relatia cu partenerul este foarte buna si impartasiti momente sublime de dragoste si tandrete. Senzualitatea te ajuta sa iti recuceresti perechea, iar la mijlocul lunii veti avea parte de momente de vis. Comunicarea in cuplu este excelenta si puteti discuta fara oprelisti despre absolut orice.

Gemenii singuri trebuie sa isi faca mai mult curaj pentru a iesi in lume, in loc sa astepte ca lucrurile sa se intample de la sine. Cei care sunt indragostiti, dar nu au curaj sa isi dezvaluie sentimentele, ar trebui sa faca primul pas.

HOROSCOP APRILIE 2021 Rac

La inceputul lunii iubesti cu pasiune, la intensitate maxima, iar partenerul se bucura din plin si iti raspunde cu aceeasi moneda. Puteti spune ca relatia voastra renaste si chiar va faceti planuri importante pentru viitorul apropiat.

Racii singuri inteleg ca trebuie sa schimbe ceva daca vor sa isi gaseasca jumatatea. Deveniti mai sociabili, iesiti mai mult si poate gasiti calea de a cuceri persoana care v-a furat inima. Astrele sunt de partea voastra, asa ca nu aveti motive sa va temeti.

HOROSCOP APRILIE 2021 Leu

Chiar daca nu aveti cea mai buna perioada a voastra, in plan sentimental nu aveti motive sa va plangeti. Orice neintelegere cu partenerul se risipeste ca prin minune, va intelegeti grozav si petreceti timp de calitate unul in compania celuilalt.

Si Leii singuri trec printr-o perioada buna; o prietenie mai veche s-ar putea transforma intr-o poveste de iubire, care va va indeplini toate visurile.

HOROSCOP APRILIE 2021 Fecioara

Ai o luna grea, dar viata sentimentala este oaza in care iti gasesti linistea. Ai parte de romantism si asta iti este de mare ajutor in aceasta perioada. Relatia ta este pe punctul de a porni pe un drum nou, iar toate neplacerile din trecut nu mai au loc in "bagaje".

Nu ti-ai gasit inca perechea? Nu iti mai plange de mila si inceteaza sa mai astepti ca lucrurile sa se intample. Este momentul sa actionezi si sa faci primii pasi catre o viata noua. Ai nevoie de initiativa daca vrei sa simti ca traiesti!

HOROSCOP APRILIE 2021 Balanta

Dupa o perioada destul de neplacuta, viata ta amoroasa se imbunatateste. Luna Noua de la mijlocul lunii vine cu o serie de temeri si nesigurante egate de partener, insa o discutie sincera va fi suficienta pentru a lamuri lucrurile si a aduce linistea in cuplu.

Astrele lucreaza in favoarea Balantelor singure, asa ca poate fi momentul potrivit sa incerci sa cuceresti acea persoana la care iti sta gandul mai tot timpul. Curaul iti va fi rasplatit cum nu se poate mai bine.

HOROSCOP APRILIE 2021 Scorpion

Simti nevoia sa petreci mai mult timp in bratele partenerului, mai ales la inceputul lunii. Poate fi o perioada de bun augur, mai ales daca in ultima vreme v-ati cam distantat. Important este sa realizati ca trageti amandoi la aceeasi caruta si toate neplacerile vor disparea. Important este ca, si atunci cand apar norisori care va umbresc zilele, sa va pastrati optimismul si energia pozitiva.

Scorpionii singuri ar trebui sa iasa mai mult, chiar si atunci cand nu prea au chef sa o faca. Este perioada in care astrele s-ar putea sa iti scoata in cale iubirea vietii tale.

HOROSCOP APRILIE 2021 Sagetator

Esti pe cai mari in aprilie, draga Sagetatorule! Relatia ta renaste, toate problemele devin istorie si totul doar pentru ca incetezi sa iti mai faci partenerul sa se simta mereu vinovat pentru ceva. Petreceti timp de calitate impreuna, ceea ce iti prieste, mai ales ca vii dupa o perioada destul de tensionata.

Sagetatorii singuri ar trebui sa profite de aura de irezistibilitate pe care le-o dau astrele.

HOROSCOP APRILIE 2021 Capricorn

Simti nevoia sa te dedici mai mult partenerului, sa ii oferi momente de tandrete si senzualitate, iar asta va va apropia si mai mult in aceasta perioada. Atentie, insa, la excesul de energie, pentru ca te-ar putea impinge la decizii gresite. Comunicati bine si reusiti sa puneti la punct lucruri care au fost deranjante in ultima vreme.

Astrele favorizeaza socializarea in aceasta perioada, iar nativii singuri ar trebui sa profite de moment. Tine ochii deschisi si s-ar putea sa ai surpriza ca o persoana pe care o cunosti in aceasta perioada sa fie cea care te poate face fericit, draga Capricornule!

HOROSCOP APRILIE 2021 Varsator

Viata sentimentala nu iti da motive de nemultumire. Planetele te ajuta sa comunici mai bine, sa iti extinzi cercul de cunostinte. Afli lucruri importante, chiar socante, despre oameni din jurul tau, care s-ar putea sa te faca refractar in propria relatie. In a doua parte a lunii dedici mai mult timp vietii de cuplu si familiei. Senzualitatea e la cote inalte.

Pentru Varsatorii singuri astrele au pregatit surprize placute; tot ce aveti de facut este sa nu mai pierdeti timp cu flirturi inutile si sa va concentrati pe ceea ce va doriti cu adevarat.

HOROSCOP APRILIE 2021 Pesti

Este momentul pentru o curatenie de primavara in viata sentimentala. Scapi de tot ceea ce te incarca negativ, dar ai nevoie de calm si rabdare. Daca esti intr-o relatie, aceasta se va imbunatati, mai ales ca te afli intr-un moment in care vrei sa pui accent pe propriile nevoi, iar partenerul iti va raspunde conform asteptarilor. Nu te teme sa iti dezvalui latura tandra si romantica.

Pestii singuri ar trebui sa isi faca mai mult curaj si sa abordeze persoana care le-a starnit interesul. Este posibil sa fie vorba despre un coleg de serviciu. Farmecul vostru este irezistibil si aveti mari sanse sa gasiti ceea ce cautati de multa vreme daca va luati inima in dinti si actionati. Chiar si ceea ce ar putea incepe ca o aventura ar putea deveni o relatie "cu acte in regula".

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro