Horoscop lunar

#august 2022 #horoscop august 2022 #horoscop cariera #horoscop bani #predictii #horoscop #horoscop lunar #astrologie

Horoscop cariera si bani august 2022! Cheltuielile sunt la ordinea zilei. Nativii trebuie sa munceasca mai mult ca oricand

Luna august vine cu cheltuieli uriase pentru multi nativi. Iar, in mare parte, concediile sunt vinovate pentru marea de cheltuieli. Tocmai de aceea, este important ca nativii sa-si dramuiasca cu grija bugetele si sa le respecte, pe cat posibil. Exista insa si cativa fericiti, pentru care luna august aduce venituri consistente si promovari in cariera. Iata, asadar, ce ti-au pregatit asterle in cariera si bani.

 

Berbec

In plan profesional, nativii se pot confrunta cu evenimente sau conjuncturi dificile, insa cu putina rabdare si o gandire limpede la pot face fata cu brio. In aceasta luna sunt favorizate activitatile intelectuale, comunicarea, dar si calatoriile in interes de afaceri. De asemenea, sunt favorizate investitiile pe termen lung, care le vor asigura nativilor venituri suplimentare.

Taur

In ceea ce priveste cariera, Taurii au parte de realizari si sunt capabili sa duca orice task la final, deoarece au parte de sustinere, protectie si noroc. Sunt favorizate in special activitatile de grup, colaborarile si munca de echipa. Banii vor veni cu usurinta, insa nativii trebuie sa fie precauti, deoarece ii pot pierde la fel de usor.

Gemeni

In ceea ce priveste cariera, Gemenii trebuie sa ia decizii importante si sa treaca la fapte serioase. Trebuie sa lupte pentru ceea ce isi doresc. Este perioada potrivita pentru a pune in aplicare planuri mai vechi sau pentru a incepe o afacere. Succesul nativilor depinde de colaborari si de cooperarea cu alti oameni. In ceea ce priveste situatia financiara a nativilor, aceasta depinde foarte mult de deciziile pe care le iau.

Rac

Pentru Raci, distractia si vacantele sunt mai atractive decat munca, in august. Insa, daca vor fi nevoiti sa munceasca, pot avea rezultate exceptionale, insa numai cu conditia sa le placa ceea ce fac. Luna august este favorabila pentru indeletnicirile artistice si pentru activitatile ce au tangenta cu educatia. In plan financiar, totul depinde de parteneri si asociati, asadar, cei care vor rezultate la finalul lunii trebuie sa depuna eforturi de concentrare si sa nu amane proiecte.

Leu

In plan profesional, luna august se anunta a fi una benefica si profitabila pentru Lei. Acestia au sansa de a incepe noi colaborari, de a incheia contracte si de a semna acte importante. Se intrevad chiar calatorii in interes de serviciu. Vor depune mult efort intelectual pentru ca totul sa iasa bine, insa la finalul lunii vor fi rasplatiti pe masura, deoarece banii nu se vor lasa asteptati. Desi pare o luna extrem de favorabila, nu este lipsita de riscuri, asadar inainte de a semna un document sau un contract, de orice tip, nativii trebuie sa fie atenti la riscurile pe care si le asuma!

Fecioara

Pentru Fecioara se anunta o luna favorabila in plan financiar. Se intrevad castiguri neasteptate, din alte surse decat locul de munca. Trebuie insa sa fie precauti si sa economiseasca bani pentru zile negre. In ceea ce priveste cariera, este o luna favorabila celor care lucreaza in domeniul sanatatii, turismului, internetului si mediilor universitare sau legislative. Se intrevad calatorii in interes de afaceri.

Balanta

La locul de munca Balantele au parte de succes si realizari. Intelectul, informatia, si comunicarea la locul de munca cer o abordare serioasa, analitica, lucida. Nativii reusesc sa se concentreze si sa se bucure de oportunitati si conjuncturi favorabile. La finalul lunii eforturile le vor fi rasplatite pe masura. Se intrevad premii, prime si chiar avansari.

Scorpion

In cariera, Scorpionii au sansa de a se remarca si de a-si spori prestigiul, insa principalul obiectiv profesional al acestor nativi are motivatie financiara. Este o perioada profitabila pentru bilanturi si analize, insa deciziile importante trebuie amanate pentru luna septembrie. Banii vor veni rapid, insa nativii trebuie sa aiba grija cum ii cheltuie deoarece risca sa ramana fara finante cu mult inainte de urmatorul salariu.

Sagetator

Luna august nu este favorabila carierei pentru Sagetatori. Nativii vor avea parte de  truda, responsabilitati marite, conjuncturi dificile si o atmosfera de lucru tensionata. Programul incarcat le va restrictiona libertatea de actiune si vor fi nevoiti sa munceasca in conditii grele.  sa trebuiasca sa te ocupi de sarcini neplacute sau sa muncesti in conditii grele. Efortul le va fi insa rasplatit fie de o prima generoasa sau de o marire de salariu. Atentie insa la cheltuieli, deoarece se intrevad sitatii neasteptate.

Capricorn

In plan profesional, Capricornii pot intampina dificultati in luna august. Scopurile nu le sunt clare si au mari dificultati de concentrare. Nu au forta de a face schimbari in viata profesionala sau de a zbate pentru a obine ceea ce doresc, asadar vor lasa lucrurile sa mearga de la sine. In plan financiar, se recomanda prudenta deoarece nu este o luna favorabila banilor.

Varsator

La locul de munca Varsatorii emana siguranta, autoritate si stiu cum sa se impuna in fata celorlalti. Sunt ambitiosi si nu accepta un esec. Nativii au mari sanse sa obtina realizari in actiunile de echipa, sprijin din partea sustinatorilor si protectie din partea celor puternici. Ai succes si puterea de a intampina dificultati financiare precum intarzieri la plata sau alte incurcaturi ori neplaceri. Eforturile le vor fi rasplatite pe masura la finalul lunii, cand banii vor veni cu multa usurinta.

Pesti

Viata profesionala a Pestilor o ia pe un fagas bun incepand din aceasta luna. Nativii au sanse sa puna la cale planuri marete, sa castige noi contracte, colaboratori si aliati si sa-si etaleze inteligenta si talentele. Banii vin usor la final de luna. Pe de alta parte, Pestii care se ocupa de afaceri imobiliare trebuie sa aiba multa grija in aceasta luna, deoarece se intrevad pierderi financiare importante.

FOTO:  pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare