Horoscop lunar

#horoscop lunar decembrie 2022 #decembrie 2022 #horoscop decembrie 2022 # horoscop 2022 #horoscop cariera #horoscop bani

Horoscop cariera decembrie 2022! Care sunt zodiile care obtin venituri suplimentare la final de an

Desi pentru cele mai multe persoane decembrie este luna cadourilor, a vacantei si a dedicarii timpului familiei, pentru altii este o luna in care profita din plin de oportunitatile de afaceri care se ivesc. Semneaza noi contracte, deschid colaborari si reusesc sa-si mareasca veniturile la final de an. Altii, in schimb, se resemneaza doar sa cheltie banii castigati cu greu. Iata ce ti-au pregatit astrele in cariera si bani pentru aceasta luna.

Berbec

Berbecii examineaza indeaproape subiecte precum afaceri, investitii, credite, recuperari, fiscalitate, accesare de fonduri, bani din colaborari, bani si bunuri detinute in parteneriat. Nu este o perioada potrivita pentru initiative financiare noi, ci pentru analiza si ordonare. Este o luna favorabila parteneriatelor, semnarii de contracte sau colaborari, ce le vor aduce castiguri financiare importante.

Taur

Taurii sunt plini de initiativa in prima parte a lunii si simt nevoia sa ia taurul de coarne. Este o luna productiva in plan financiar, mai ales daca preocuparile nativilor au tangenta cu strainatatea, internetul sau cu mediul judiciar. Sunt avantajate colaborarile si munca in echipa.

Gemeni

Gemenii vor trebui sa ia decizii importante in luna decembrie. Nativii primesc un impuls de la astre care le deschid drumuri spre noi oportunitati. Este posibil ca nativii sa reia ori sa reconsidere o colaborare mai veche, sau sa reevalueze o idee pentru deschiderea unei afaceri personale. In plan financiar, nativii nu o duc tocmai bine, insa se descurca.

Rac

Pentru Raci este o luna excelenta in ceea ce priveste cariera. La locul de munca, nativii se afla in centrul atentiei si primesc admiratia sefilor. Li se deschid noi perspective, apar conjuncturi favorabile, care ii propulseaza mai sus. Cu putin efort, acesti nativi pot avea parte de realizari remarcabile. In ceea ce priveste partea financiara, trebuie sa fie atenti la cheltuieli, deoarece pot ramane rapid fara bani.

Leu

Leii nu vor duce lipsa de oportunitati in plan profesional in luna decembrie. Fie ca este vorba despre avansarea in post fie ca vor primi o oferta tentanta pentru un alt job, nativii vor avea de unde sa aleaga. Este o luna favorabila semnarii de noi contracte si colaborari. Toate acestea le vor aduce castiguri suplimentare.

Fecioara

Pentru Fecioare este o perioada in care predomina interesele financiare, tranzactiile, calculele si negocierile. In decembrie, nativii vor fi nevoiti sa rezolve sarcini sau obligatii mai vechi, pentru care nu au avut inca timp sau pe care le-au amanat din diverse motive. Banii nu le vor lipsi, insa vor disparea la fel de rapid precum vin. Din acest motiv este indicat sa faca economii si sa nu cheltuiasca pe obiecte inutile.

Balanta

Luna decembrie este momentul in care Balantele trebuie sa traga linie si sa analizeze ce a fost bine, ce a fost rau si sa traga concluzii. Totodata, este momentul in care nativii trebuie sa incheie multe taskuri incepute de-a lungul anului si sa gaseasca solutii la problemele aparute. In ceea ce priveste finantele este o luna favorabila. Nativii, fie vor primi o marire de salariu, o prima sau un cadou consistent. Indiferent cum ar fi banii nu le vor lipsi.

Scorpion

Scoprionii isi pun in valoare abilitatile de conducere si reusesc sa ii mobilizeze pe cei din jur sa atinga performanta. Este o luna benefica pentru noi contracte, colaborari si aliante. Pe parcursul lunii, nativii trebuie sa se astepte la piedici ori situatii neprevazute. Cu putin organizare, insa, vor trece cu bine peste acestea.

Sagetator

Luna decembrie este o luna favorabila in plan profesional pentru Sagetatori. Fac fata cu brio oricaror sarcini si pun bazele unui proiect pe termen lung, ce va aduce multe castiguri companiei. Acest lucru va fi apreciat de sefi, iar acest lucru se va vedea la salariu. Pot aparea venituri din surse adiacente.

Capricorn

Decembrie este o luna excelenta pentru promovarea propriilor talente, a propriei imagini ori a unor  produse/servicii. Este o luna favorabila creativitatii si expresivitatii artistice. Tot acum este perioada perfecta in care Capricornii pot incepe cursuri de perfectionare sau pot transforma un hobby intr-o afacere profitabila. Indiferent ce drum aleg, nativii sunt in avantaj in plan financiar.

Varsator

Varsatorii sunt in stare sa faca orice in luna decembrie pentru a-si spori veniturile. Au un simt al afacerilor ascutit, si iau decizii importante in ceea ce priveste bugetul (indiferent ca este vorba despre bugetul firmei, al familiei sau cel personal). Atentie insa, orice demers financiar trebuie judecat cu multa precautie, iar negocierile trebuie purtate abil. Ai mare grija ce tocmesti si ce semnezi!

Pesti

Pestii sunt ocupati pana peste cap in luna decembrie si au un program bine pus la punct de la care nu vor sa se abata nici in ruptul capului. Au multa energie si acest lucru se vede in munca pe care o depun. Rezultatele nu se vor lasa asteptate, iar odata cu ele vor aparea si primele sau marirea de salariu.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro