Horoscop lunar

#horoscop august #horoscop

HOROSCOP august 2020. Trei zodii au viata grea in ultima luna de vara

 

HOROSCOP august. Ultima luna a verii se anunta una agitata din punct de vedere astral. Cinci planete aflate in mers retrograd - Jupiter, Saturn, Pluto, Neptun si Chiron - dau mari batai de cap unor nativi.

Luna Plina in Varsator si Soarele in Leu formeaza un careu in T cu Uranus din Taur, ceea ce aduce neintelegeri si haos, mai ales cand vine vorba de valori, principii si sentiment de siguranta.

Ultima luna de vara vine cu provocari majore si deloc simple pentru Taur, Fecioara si Capricorn.

Taurii sunt nelinistiti si se simt neapreciati. Veti simti nevoia sa stati mai retrasi in primele 3 saptamani, pana cand Soarele intra in Fecioara, pe 22 august. Simtul stabilitatii ar putea fi puternic zdruncinat in august, veti fi iritabili si veti avea parte de schimbari in privinta telurilor pe termen lung. Cu rabdare, veti trece peste toate provocarile.

Fecioarele au nevoie de timp pentru ele in aceasta luna. Aveti nevoie sa va reincarcati bateriile, pentru ca veti fi mai letargici decat de obicei. Este o luna in care e bine sa aveti grija de propria persoana, pot aparea probleme de sanatate si la serviciu. Adaptati-va din mers!

Capricornii trec printr-o perioada de reflectie. Ies la iveala secrete, se reactiveaza temeri mai vechi si lucrurile vor deveni greu de gestionat pentru o perioada. Odata cu intrarea Soarelui in Fecioara, pe 22 august, lucrurile vor incepe sa se aseze ceva mai favorabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro