Horoscop lunar

#horoscop august 2020 #horoscop august #horoscop

HOROSCOP august 2020. Trei zodii au un final de vara de vis

 

Vara a intrat in linie dreapta, iar luna august se anunta plina pentru cei mai multi dintre noi. Toti incercam sa acumulam pe ultima suta de metri de vara energiile necesare pentru sezonul urmator. Din punct de vedere astral va fi o luna agitata, cu cinci planete in mers retrograd si cu o luna plina in Varsator care aduce frictiuni. Pentru trei zodii din cele 12, august se anunta a fi o luna excelenta pe toate planurile.

Uranus, planeta haosului, a inovatiei si a tehnologiei, provoacasi Soarele, si Luna si va crea un sentiment de insecuritate si disconfort. Pe 4 august, Mercur intra in Leu, alaturi de soare, iar pe 7 Venus ajunge in Rac, pentru a crea o atmosfera armonioasa.

Pe 15 august avem un Uranus retrograd care stationeaza in Taur, ceea ce inseamna provocari de a iesi din zona de confort, iar Luna Noua din Leu, din 18 august, anunta capitole noi in viata zodiilor.

Cei mai castigati nativi din august vor fi cei din Berbec, Rac si Leu.

Berbecii vor fi pusi intr-o lumina deosebita de soarele aflat in casa a cincea, a pasiunii, iubirii, fericirii si creativitatii. Va simtiti plini de energie si revitalizati. Marte si Chiron retrograde se afla in zodia voastra de cateva saptamani si, desi va simtiti usor apasati, va razboiti cu aceasta senzatie si reusiti sa straluciti, pur si simplu.

Racii au o ultima luna de vara tumultuoasa. Sunteti in cautare de placeri noi si vreti sa va bucurati de rezultatele muncii voastre de pana acum. Venus intra in semnul vostru in aceasta luna si va aduce un plus de senzualitate, stralucire si carisma. Lucrurile vor merge din bine in mai bine toata luna, pe toate planurile.

Leii sunt vedetele lunii august. Relatiile, in special cele de la serviciu, vor fi excelente. Va asumati riscuri si veti avea doar de castigat. Puteti obtine o promovare sau un proiect important se va finaliza cu succes. Odata cu intrarea lui Vensu in casa a 12-a, a secretelor si a spiritualitatii, s-ar putea sa simtiti nevoia de putina solitudine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului