Horoscop lunar

#zodii norocoase #noroc zodii #horoscop aprilie #predictii #horoscop #astrologie #horoscop aprilie 2020

HOROSCOP APRILIE: Zodiile care au parte numai de noroc

 

 

Aprilie vine cu vesti bune pentru cateva zodii, pentru care astrele s-au aliniat si le ofera surprize pe toate planurile. Iata care sunt cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie.

 

Berbec

 

In aprilie Berbecii se axeaza in special pe cariera si relatiile profesionale. In plus au parte de energie si reusesc sa termine tot ceea ce si-au propus. Toate aceste eforturi vor duce la castiguri suplimentare. Cei singuri au sanse sa-si intalneasca marea iubire.

 

Gemeni

 

Gemenii au parte de noroc si implinri in plan sentimental. Nativii singuri au toate sansele sa-si gaseasca perechea in aceasta luna. Cei aflati intr-o relatie solida au toate sansele sa-si oficializeze relatia luna aceasta sau sa-si mareasca familia.

 

Sagetator

 

Pentru Sagetatori, aprilie va fi o luna excelenta. Nativii au noroc la bani, care vin usor din colaborari fructuoase. In plus, acesti nativi au succes si in plan personal, toate relatiile acestora mergand excelent, indiferent ca este vorba despre relatia de cuplu, relatia cu prietenii sau familia. Este posibil sa primeasca o veste buna de departe.

 

Varsator

 

Si pentru Varsatori se anunta o luna plina de bucurii si impliniri, atat in plan profesional cat si personal. Nativii vor avea parte de castiguri financiare neasteptate ce provin de pe urma muncii lor si a stradaniilor din ultima vreme. In plan personal au o viata activa si au sanse mari sa intalneasca noi persoane care sa le atraga interesul. Nu este exclus sa se infiripe noi relatii de iubire.

 

Pesti

 

Pestii sunt persoane muncitoare si nu lasa nimic sa le iasa in cale in aceasta luna, iar veniturile nu se vor lasa asteptate. Si in plan personal au parte de realizari. Nativii au sanse mari sa-si cumpere o masina sau sa-si schimbe locuinta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top