Horoscop lunar

#zodii cu ghinion #horoscop septembrie 2021 #horoscop septembrie #predictii #zodii #astrologie #ghinion

Cele trei zodii care vor avea mare ghinion in luna septembrie. Au parte numai de necazuri

Luna septembrie nu vine deloc cu vesti bune pentru trei zodii. Unii nativi vor avea parte numai de necazuri luna viitoare, iar ghinioanele se vor tine in lant. Ce zodii vor trebui sa infrunte zile grele luna viitoare:

 

Rac

Racii nu vor avea deloc o luna buna in luna septembrie mai ales pe plan finaciar. Acesti nativi trebuie sa fie foarte atenti la investitiile pe care le fac in aceasta luna. Racii trebuie sa se cat mai departe de cheltuielile nejustificate. De asemenea, in septembrie, nativii din Rac pot sa se confrunte si cu probleme ce vor necesita cheltuieli mari.

Balanta

Balantele nu vor avea deloc noroc in dragoste in luna septembrie. Cupidon le va da mari batai de cap. Pot aparea numeroase conflicte in relatia de cuplu. Mare atentie la certurile cu partenerul de viata, caci toate acestea pot duce la sfarsitul relatiei sau la divort in cazul nativilor casatoriti. Tratati conflictele cu tact si cu multa rabdare. Este o perioada mai dificila in plan sentimental, insa orice problema poate fi rezolvata.

Varsator

Varsatorii vor avea si ei o luna grea in septembrie. Acesti nativi nu ar trebui sa se arunce in afaceri. Orice investitie ar trebui sa fie amanata pentru luna urmatoare pentru ca septembrie nu este deloc una favorabila la capitolul financiar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare