Horoscop lunar

#ianuarie 2022 #horoscop financiar #horoscop #horoscop ianuarie

Ce ne rezerva astrele din punct de vedere financiar in prima luna a anului

Cu siguranta ti-ai propus multe pentru noul an, sa te dezvolti, sa fii o varianta si mai buna a ta, sa progresezi din punct de vedere financiar, sa faci sport si multe altele. In acest articol vei regasi ce iti rezerva astrele in functie de zodie, pentru inceputul anului. 

Berbec

Zodia berbec este caracterizata de multa incapatanare care intr-un final va fi benefica si te va ajuta sa-ti atingi scopul. Salariul va creste proportional cu eforturile tale, nu trebuie sa cedezi nervos, toate problemele se rezolva. Pentru ca esti predispus cheltuielilor, ar fi recomandat sa cheltuiesti pentru relaxare, diverse activitati sau vacante.

Taur

Acest inceput de an te motiveaza sa devii mai atent la banii tai, dar fara a avea grija unui portofel gol, pentru ca iti vei permite sa cheltuiesti pentru distractie, dar si pentru schimbarile pe care le doresti atat in ceea ce priveste garderoba ta, dar si mobila ce nu mai este pe gustul tau. Vei avea un real succes cu afacerea si cariera ta.

Gemeni

Pentru ca ai obosit sa economisesti in permanenta te vei apuca sa arunci bani in stanga si-n dreapta. Insa trebuie sa fii foarte atent pentru ca in acest fel reusesti sa creezi un impas financiar pentru mai tarziu. Daca iti doresti sa eviti acest impas, trebuie sa asculti de prieteni, familie si sa investesti mai degraba in educatie, pentru ca vei avea rezultate bune mai tarziu.

Rac                        

Ianuarie vine cu multe cheltuieli pentru cei ce vor sa se mute intr-o casa noua sau un apartament nou. Daca ai ocazia sa faci fapte de caritate, sa nu eziti pentru ca banii pe care ii vei darui se vor intoarce dublu la tine. Acest inceput de an va fi destul de calm, ceea ce este neobisnuit pentru unii raci, dar vei avea mult timp sa te odihnesti.

Leu

Leii vor investi in aceasta luna in propria dezvoltare. In sfarsit se vor putea relaxa din punct de  vedere financiar. Iar daca vor asculta si parerile celor din jur, isi vor imbunatati si mai mult situatia financiara.

Fecioara

Ianuarie este perioada cea mai potrivita pentru a investi in achizitionarea proprietatilor imobiliare, iar daca iti doresti mobilier sau electrocasnice, ar trebuie sa le achizitionezi pentru ca vor fi de durata. Se pare ca banii vin catre tine, trebuie doar sa te concentrezi pe lucrurile importante si sa muncesti.

Balanta

Nu esti satisfacut de rezultatele tale financiare, insa trebuie sa te concentrezi si sa te indrepti spre obiectivul tau. Este posibil ca indoielile tale sa te faca sa te simti inconfortabil, dar nu trebuie sa te lasi batut.

Scorpion

Pentru cei din zodia scorpion care si-au deschis propria afacere urmeaza schimbari in bine, vei vedea rezultatele muncii tale. Insa trebuie sa inveti sa fii mai generos cu cei din jurul tau. Ianuarie este o luna buna pentru tine in ceea ce priveste partea financiara.

Sagetator

In sfarsit poti sa cresti din punct de vedere profesional, foloseste resursele suplimentare de energie de care dispui. Este momentul sa iti imbunatatesti situatia materiala. Exista un echilibru intre veniturile si cheltuielile pe care le-ai, astfel ca poti sta linistit.

Capricorn

Trebuie sa eviti achizitiile costisitoare in luna ianuarie, desi vei avea bani suficienti, aceste achizitii te vor dezamagi mai tarziu. Nu te epuiza in cautarea succesul, acesta va veni, doar ca trebuie sa mai astepti.

Varsator

Esti un bun negociator, ceea ce te va ajuta sa-ti atingi obiectivele. Esti pe aceeasi unda cu colegii sau partenerii de afaceri, ceea ce te va ajuta sa faci bani, asa cum iti doresti. Insa ai grija la bugetul familial, evita cheltuielile mari.

Pesti

Esti o persoana interesanta si implicata si nu ar trebui sa te jenezi in a-ti arata talentele pentru ca vei fi apreciat. Trebuie doar sa fii atent la sumele de bani atunci cand semnezi contractele si sa te gandesti mai mult cand vrei sa iei o decizie.

Pare a fi un inceput bun pentru marea majoritate, daca ai totusi nevoie de o suplimentare de buget la inceputul anului, nu ezita sa aplici pentru un credit de nevoi personale de la BEST CREDIT. Este cea mai simpla si rapida modalitate de a intra in posesia banilor de care ai nevoie.

 

Sursa foto: pixabay.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare