Horoscop european

# cristina demetrescu # horoscop 2022 #horoscop

HOROSCOP 2022. Cristina Demetrescu anunta un mare noroc pentru o zodie

Semne bune anul are pentru multi dintre nativii zodiacului european. Astrologul Cristina Demetrescu are vesti importante pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 2022. Cristina Demetrescu, previziuni pentru anul ce tocmai a inceput

BERBEC - Curaojosi si independenti, Berbecii au un 2022 bun, binecuvantat chiar. Perioada lor cea mai buna va fi intre 10 mai si 29 octombrie, cand Jupiter le tranziteaza semnul pentru prima oara dupa 12 ani.

Este un an extraordinar pentru proiecte noi si pentru sanatate; cei care au avut mari probleme in ultima vreme vor descoperi cauzele acestora, dar si remediile atat de necesare. Se poate spune ca acesti nativi sunt marii norocosi ai anului 2022.

TAUR - Incepe un an in care multi Tauri se vor afla fata in fata cu destinul. Unii isi gasesc marea iubire, altii reusesc sa profite de oportunitati extraordinare; multi Tauri vor invata in sfarsit sa se puna pe primul plan. Investitiile si speculatiile financiare sunt nerecomandate pana pe 14 aprilie, timp in care Luna neagra se afla in casa banilor, a spus Cristina Demetrescu, la Antena 3. 2022 poate fi, insa, anul in care ating varful profesional dupa care tanjeau.

GEMENI - Luna neagra le da mari batai de cap acestor nativi, in special in plan financiar, dar si al sanatatii. Atentie la dusmanii din umbra! Unii s-ar putea sa fie mai apropiati de voi decat ati fi crezut, iar anul acesta isi vor da arama pe fata.

RAC - 2022 este pentru Raci un roller coaster emotional, dar asta face parte din procesul lor de dezvoltare. Multi dintre ei se vor orienta catre divinitate si spiritualitate in urmatoarele luni.

LEU - Profesional si financiar, 2022 este un an exceptional pentru voi. Orice investitie se va dovedi inspirata, orice tranzactie - la fel. Sunteti foarte creativi, iar asta va ofera o viziune excelenta. Nu va imbatati, insa, cu apa rece. Sentimental lucrurile nu par sa stea grozav, mai ales daca nu invatati sa va uitati mai mult si la celalalt si sa nu va mai concentrati doar pe voi insiva. Casatoriile si parteneriatele nu sunt deloc favorizate.

FECIOARA - 2022 este un an in care Fecioarele cresc foarte mult si in directii neasteptate. Simt nevoia sa experimenteze pentru a evolua, chiar daca asta nu este tocmai pe placul celor din jur, care vor incerca sa le puna piedici. Poate fi un an al iubirii si al casatoriei pentru cei care nu si-au gasit inca echilibrul in plan sentimental. Atentie mai mare la sanatate!

BALANTA - Pentru voi incepe anul transformarilor, insa trebuie sa aveti mare grija la deciziile pe care le luati. Actionati cu convingere, fara a va lasa influentati de cei din jur. Este un an bun pentru afaceri, tranzactii si sanatate. 

SCORPION - Este momentul sa acorzi mai multa atentie familiei si casei. Planul amoros este foarte bine aspectat, fie ca esti deja intr-o relatie stabila, fie ca inca iti cauti jumatatea. Astrele au in plan pentru tine multa iubire, o casatorie si chiar copii!

SAGETATOR - Anul 2022 este unul in care va trebui sa fiti foarte atenti la sanatate. Astrele ti-au pregatit o serie de lectii pe care ar fi trebuit, poate, sa le inveti de multa vreme, insa nici acum nu este tarziu.

2022 este anul comunicarii, dar si al vindecarii sufletesti. Cu banii nu stai prea bine, insa ai putea face niste achizitii semnificative si inspirate.

CAPRICORN - Sanatatea iti da ceva batai de cap la inceput de an, dar treci cu bine cumpenele pregatite de astre. Este posibil sa iti intalnesti destinul in plan afectiv! Cei care au de dat examene sunt favorizati de astre, la fel si cei care au de semnat contracte importante.

VARSATOR - Ai parte de un an interesant, in care vei avea nevoie de multa intelepciune. Stai bine financiar si profesional, dar ai nevoie de timp pentru a te regasi pe tine. Unii nativi vor simti nevoia sa se elibereze din stransoarea unor relatii personale sau profesionale care nu le mai aduc satisfactii. Luna neagra creeaza neplaceri in prima parte a anului.

PESTI - 2022 este pentru voi anul vindecarii si al eliberarii. Invatati sa comunicati mai bine si astfel veti fi in centrul atentiei si chiar veti atrage oportunitati intersante. Atentie mare la sanatate, mai ales daca lucrati foarte mult.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului