Horoscop chinezesc

#cal #astrologie #zodii #predictii #horoscop chinezesc #zodiac chinezesc #Anul Calului #Anul calului de lemn

Incepe anul Calului de Lemn. Vezi ce surprize iti aduce pe toate planurile

Anul Calului este o perioada a generozitatii. Toti nativii vor avea parte de agitatie si aventuri si vor deveni romantici si, uneori, imprudenti. Toate incercarile la care esti supus in acest an sunt destinate reusitei. Cuvantul caracteristic acestei epoci va fi "actiune".

Tonifiant si regenerativ, neastamparatul Cal va aduce cu sine tensiuni. Congruenta Calului cu elementul Lemn iti dubleaza sansele de reusita. Asa ca asculta-ti intuitia si ia initiativa, dar ai grija sa nu cazi in pacatul suprasolicitarii, caci acesta este singurul pericol pe care il prezinta Lemnul.

Sobolan

In acest an trebuie sa fii foarte atent la gestionarea resurselor. Evalueaza cat poti de strict implicarea in proiecte sau afaceri noi si evita-le pe cele sentimentale. Esti predispus sa te indatorezi in aceasta perioada, asa ca sloganul tau in acest an trebuie sa fie "Cumpatare!".

Bou

Este o perioada zbuciumata pentru tine. Cariera te va coplesi, iar relatiile sentimentale iti vor da si ele de furca. Cel mai dificil iti va fi in toamna, cand te vei simti incapabil si neputincios sa mai gasesti solutii. Cu toate acestea, esti inclinat catre introspectie si analiza si ai mari sanse de a redeveni stabil si solid pana la finalul anului.

Tigru

Tigrul trece printr-o perioada foarte buna, caracterizata prin calm, evidentiere si evolutie. Iti va fi foarte usor sa manevrezi resursele financiare, iti vei putea suplimenta veniturile si chiar vei reusi sa economisesti. In ceea ce priveste familia, vei avea parte de numeroase vesti bune si celebrari.

Iepure

Sanatatea ta este la cote maxime, iar calmul si relatiile satisfacatoare sunt nelipsite. Oamenii dragi tie se vor inghesui sa-ti sara in ajutor in orice privinta. S-ar putea chiar sa ai beneficii profesionale de pe urma unora dintre ei. Activitatile tale preferate in 2014 sunt calatoriile si distractiile.

Dragon

Anul Calului te va cam deruta, caci va fi plin de incertitudini si surprize in ceea ce te priveste. Te vor coplesi grijile in anumite momente, insa, daca actionezi fara incapatanare sau agresivitate, rezolvarea problemelor va veni de la sine. Gandeste-te la faptul ca nu toate schimbarile sunt definitive si vei reusi sa le accepti mai usor pe cele temporare.

Sarpe

Vei avea un an cat se poate de energic. Stapaneste-ti emotiile si nu te pripi sa iei decizii, daca vrei ca nazuintele tale sa devina realitate. Este posibil sa ai parte de probleme de sanatate, insa acestea vor fi minore. Nu le acorda mai multa atentie decat merita, trateaza-le si ai rabdare, caci iti vei reveni.

Cal

Bineinteles, Calul este favoritul propriului an. Vei prospera, vei fi promovat, vei avea parte de numeroase satisfactii pe toate planurile. Esti singurul care nu trebuie sa faca mari eforturi in acest an pentru a-ti atinge scopurile. Norocul te va insoti oriunde ai merge. Tot ce trebuie sa faci este sa ramai alaturi de oamenii de langa tine si sa te bucuri de tot ce iti ofera asocierea cu ei.

Oaie

Oaia va avea, in mare, un an linistit. Este posibil sa te supere mici dereglari de sanatate, dar se vor remedia cu usurinta. Astrele te sprijina sa depasesti toate obstacolele care-ti stau in cale, iar situatiile pe care le considerai pana acum neplacute vor incepe sa ti se para adevarate binecuvantari.

Maimuta

Esti nevoit sa faci compromisuri in acest an si sa te aliezi cu cei pe care nu ii poti invinge. Incearca sa reduci putin pretentiile si sa accepti acest lucru, altfel se poate sa-ti creezi probleme cu mana ta. In linii mari, Maimuta este capabila sa faca fata necazurilor si frustrarilor din acest an.

Cocos

Drumul tau este presarat cu obstacole in 2014. Incearca sa reduci tendintele de a te incapatana si cauta sa-ti remediezi situatiile problematice cu cei din jur. Vestea buna este ca sanatatea ta va fi perfecta, iar in rest, toate sunt trecatoare.

Caine

In acest an vei cunoaste puterea. Iti este scris sa progresezi si sa ai importante castiguri financiare pe toata durata Calului de Lemn. Singurul efort pe care trebuie sa-l depui pentru a ajunge unde visezi este cel de natura intelectuala.

Mistret

Evita speculatiile riscante si nu incredinta sub nici o forma resursele tale financiare altcuiva. Astfel, vei fi aproape coplesit de beneficii in toate aspectele. Te asteapta un an bogat si prosper atat in privinta carierei, cat si in cea a familiei.

Sursa foto: fortytwo.sg

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-chinezesc

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro