Hollandaise

7 articole despre hollandaise

Cum sa faci sos hollandaise

hollandaise
Sosul hollandaise este un preparat pe baza de ou si lamaie, folosit in general pentru sparanghel facut la aburi, anghinare sau pentru ouale benedict. [..]
Alte informatii despre: sos , sos hollandaise , hollandaise

Sos Hollandaise

hollandaise
Sosul Hollandaise este un preparat des intalnit in bucataria franceza si nu numai. Are un aspect cremos, alb-galbui si se foloseste alaturi de diverse mancaruri, precum legume fierte, sparanghel cu somon fume, oua Benedict, etc. Ingrediente pentru sosul Hollandaise   4 oua 1 [..]
Alte informatii despre: unt , oua , lamaie , sos

Retete de Valentine's Day: Piept de pui umplut cu sparanghel

hollandaise
Pieptul de pui umplut cu sparanghel este o mancare delicioasa, cu o savoare aparte. Este ideal pentru mesele speciale in doi. se serveste cu sos si migdale pisate. [..]
Alte informatii despre: retete de valentine's day , migdale , pui , sparanghel

4 sosuri clasice pe care trebuie sa stie sa le prepare orice bucatar

hollandaise
Pentru a primi titulatura de "gospodina desavarsita", invata sa faci in casa cele mai cunoscute sosuri pentru mancaruri sanatoase si aspectuoase. Sosurile de casa sunt mai naturale si mai hranitoare, fara conservati si pot fi servite de la aperitive la gustari, salate si feluri principale. [..]
Alte informatii despre: sos hollandaise , sos bolognez , sos worcestershire , sosuri , retete sosuri , sos tartar

Cum sa prepari cele mai bune oua Benedict pentru Ziua Indragostitilor

hollandaise
Ouale Benedict sunt un adevarat rasfat, fiind ideale pentru o cina romantica sau chiar pentru un mic dejun la pat, de Ziua Indragostitilor. Iata cum poti prepara cele mai bune oua Benedict. [..]
Alte informatii despre: retete ziua indragostitilor , ziua indragostitilor , oua benedict

Cum sa folosesti tarhonul in bucatarie

hollandaise
Tarhonul este o planta perena, cunoscuta si sub numele de "iarba dragonului" (Herba Dracunculi). In gastronomia franceza, tarhonul este adesea utilizat. Planta aromatica se foloseste la preparatele din carne de pui, peste, lasagna, precum si la felurile de mancare pe baza de ou. [..]
Alte informatii despre: plante aromatice , sfaturi culinare , tarhon

Cum sa faci otet balsamic aromat

hollandaise
Pregateste un otet balsamic aromat cu plante si condimente pentru a da un plus de savoare salatelor si mancarurilor tale. [..]
Alte informatii despre: otet balsamic , otet , plante aromatice , sfaturi culinare , otet balsamic aromat

Cele mai citite despre hollandaise

Cum sa faci otet balsamic aromat

Pregateste un otet balsamic aromat cu plante si condimente pentru a da un plus de savoare salatelor si mancarurilor tale.

Cum sa folosesti tarhonul in bucatarie

Tarhonul este o planta perena, cunoscuta si sub numele de "iarba dragonului" (Herba Dracunculi). In gastronomia franceza, tarhonul este adesea utilizat. Planta aromatica se foloseste la preparatele din carne de pui, peste, lasagna, precum si la felurile de mancare pe baza de ou.

4 sosuri clasice pe care trebuie sa stie sa le prepare orice bucatar

Pentru a primi titulatura de "gospodina desavarsita", invata sa faci in casa cele mai cunoscute sosuri pentru mancaruri sanatoase si aspectuoase. Sosurile de casa sunt mai naturale si mai hranitoare, fara conservati si pot fi servite de la aperitive la gustari, salate si feluri principale.