Cele mai citite despre histerectomie

Fibroamele nu sunt canceroase

Fibromul uterin este unul dintre cele mai frecvente cauze de consultatie ginecologica. Una din cinci femei face fibrom uterin. Dar spaima lor ca fibromul inseamna cancer este nejustificata. Doctor

Informatii utile despre perioada de calduri la pisici

Atunci cand este in calduri, pisica ta poate fi destul de dificl de controlat. Aceasta poate avea reactii agresive, incearca sa isi marcheze teritoriul peste tot si miauna foarte tare. Partea destul de neplacuta este ca perioada de imperechere dureaza pe toata perioada verii, iar cele mai multe pisici intra in calduri cate 5 zile, o data la 2 - 3 saptamani, pana la sfarsitul verii.

Infectiile vaginale, pericolul ascuns din corpul tau. Fa-ti rapid testul!

Lipsa unui program eficient de transmitere a notiunilor de baza in igiena personala si sexuala a romanilor este reflectata de numarul mare de cazuri de infectii vaginale, dar mai ales de numarul de cazuri de infectii vaginale recurente.

Cele mai noi despre histerectomie

O femeie este insarcinata cu copilul propriului fiu. Cum este posibil acest lucru

O femeie in varsta de 56 de ani este insarcinata cu copilul propriului ei fiu. Femeia a luat decizia de a fi mama surogat pentru propriul fiu, deoarece sotia acestuia nu poate avea copii.

Probleme ginecologice care pot fi tratate prin metode minim invazive

Fibromul este o formatiune anormala care creste la nivelul uterului. De cele mai multe ori, aceste tumori sunt benigne, necanceroase, insa din pricina dimensiunilor crescute, fibromul poate cauza simptome abdominale severe. Citeste in continuare si afla care sunt cele mai frecvente simptome fibromului uterin, cum se pune diagnosticul si ce modalitati de tratament exista.

Endometrioza – cauze, simptome si tratament

Endometrioza este o afectiune ginecologica incurabila care poate fi tinuta insa sub control, in cele mai multe cazuri dureroasa, in care tesutul endometrial functional este implantat in afara cavitatii uterine. Endometrioza afecteaza ovarele, trompele uterine si tesutul captusit al pelvisului. Rar, tesutul endometrial se poate raspandi dincolo de organele pelvine. Boala este a doua cea mai comuna cauza a infertilitatii feminine.