Cele mai citite despre hipoglicemie

Cum interpretezi analizele de sange

Sangele este o veritabila mina de informatii asupra starii de sanatate. Analiza sa poate permite supravegherea unei boli cronice, verificarea starii de sanatate inainte de efectuarea unei operatii sau cercetarea unei disfunctii in organism.

Cum sa invingi emotiile

Palme umede, inima care bate puternic, picioare care tremura si gura uscata.

Bichon Maltez – catelul de plus

Bichonul maltez este cunoscut sub denumirea de cainele de plus deoarece este mic, jucaus si atrage prin blana sa alba si pufoasa. Este un caine care se adapteaza usor la viata de apartament si este foarte indragit de catre copii.

Cele mai noi despre hipoglicemie

Avertizare pentru romanii care merg in zone tropicale, dupa ce 4 persoane au fost diagnosticate cu malarie

Patru persoane care au fost in vacanta, in destinatii exotice, au fost internate, in ulrima luna, in spitalul Victor Babes din Bucuresti, cu malarie. Cele patru persoane, au calatorit in Zanzibar. In urma acestui evenimen, autoritatile trag un semnal de alarma catre romanii care se urmeaza sa mearga in zone tropicale.

Inozitol: beneficii pentru sanatate, echilibru mental si gestionarea diabetului

Diabetul este o afectiune medicala cronica ce afecteaza modul in care organismul regleaza nivelul de zahar din sange, cunoscut sub numele de glucoza. Nivelurile ridicate de glucoza din sange pot duce la complicatii de sanatate serioase, cum ar fi afectiuni cardiace, boli renale, probleme de vedere, neuropatie (afectarea nervilor) si rani care se vindeca greu. De aceea, este important ca persoanele cu diabet sa isi monitorizeze si sa isi controleze nivelul de glucoza din sange in mod regulat si sa urmeze un plan de tratament adecvat.

Cand ar trebui sa consumam un desert, potrivit nutritionistilor

Majoritatea ne gandim sa consumam un desert dupa ce am consumat alte produse, adica la sfarsitul mesei. Cu toate acestea, se pare ca acest lucru ar fi unul gresit, care ne-ar ingrasa mai tare. Mihaela Bilic a explicat ca putem sa servim ceva dulce ca o gustare de sine statatoare.