Cele mai citite despre halba

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Bucurestiul de altadata

In Evul Mediu, orasul Bucuresti era numit de catre greci Hilariopolis, adica Orasul Bucuriei. Plasarea Bucurestiului pe drumul principal dintre Orient si Occident i-a adus prosperitatea intr-un timp foarte scurt. Prima atestarea a orasului dateaza din 20 septembrie 1459 si a fost semnat de Vlad Dracul

Terase in Bucuresti

Cand caldura se lasa peste strazile inguste si prafuite ale Bucurestiului singurul remediu este o bautura rece si aromota la o terasa verde si racoroasa, ascunsa de privirile trecatorilor.

Cele mai noi despre halba

Ce sa nu faci niciodata dupa ce bei bere, vara! Te poate ucide!

Nimic nu este mai placut in zilele toride de vara decat sa te bucuri de o halba de bere rece. Desi berea este excelenta in aceasta perioada, alcoolul este un puternic diuretic si duce rapid la deshidratare. In plus, acesta interfereaza cu capacitatea corpului de a-si regla temepratura, putand provoca probleme grave.

Bucataria germana: ce stii cu adevarat despre ea

Iti place sa calatoresti prin toata Europa, sa-i vezi frumusetile si sa cunosti obiceiurile din diferite regiuni. Cu siguranta ai poposit si in Germania si ai savurat specialitatile culinare traditionale alaturi de o bere rece. Dar stii ce este caracteristic acestei gastronomii central-europene? Ce influente are si cum a evoluat de-a lungul unei istorii pline de aventuri?

Femeile care beau bere sunt mai creative

Berea nu este considerata o bautura pentru femei, insa sunt o multime de motive pentru o consuma ocazional.