Gradini spectaculoase

#costa rica #gradini spectaculoase #gradina la paz waterfall #gradini miraculoase

Gradina La Paz Waterfall din Costa Rica, un miracol al naturii

Daca vrei sa faci o mica escapada departe de agitatia urbana si sa afli cele mai interesante lucruri pe care le-a creat natura, atunci trebuie sa vezi gradina La Paz Waterfall, din Costa Rica, Spania, un adevarat miracol al naturii.

Peisaje uimitoate si animale salbatice surprinzatoare

O excursie pe jos prin aceasta gradina tropicala te poarta pe meleaguri impresionante, cu cascade uriase si peste 1.000 de specii de animale. De asemenea, vizitatorii gradinii La Paz Waterfall pot face excursii pe o distanta de 70 de acri pe o rezerva ecologica aflata pe o proprietate privata, situata la aproximativ o ora de mers pe marginea Vulcanului Poas din Campiile de Nord.

La Paz in limba spaniola inseamna "pace" si se refera la cascada impresionanta ce se afla in mijlocul acestei gradini uimitoare.

Aceasta cascada este situata de-a lungul drumului de la Alajuela. Raul la Paz formeaza aceasta cascada dupa ce traverseaza 8 kilometri un teren vulcanic si continua prin padurile tropicale din partea de est a Vulcanului Poas. Exista, de asemenea, si un drum in spatele cascadei, unde este amplasat un mic altar. Aici, peisajul este spectaculos. In amonte de cascada se afla un hotel si un parc, unde vizitatorii pot admira diferite specii de animale salbatice.

Principalele atractii ale gradinii La Paz Waterfall

Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi atunci cand vizitezi aceste gradini sunt cele cinci cascade, padurile tropicale senzationale, dar si traseele montane spectaculoase.

Aici, exista si o crescatorie de 40 de specii de pasari, maimute, insecte, fluturi, lenesi, maimute, paianjeni, 26 de specii de pasari colibri, serpi, pume sau jaguari. Vegetatia si regnul animal se imbina armonios si ofera niste peisaje uimitoare, ce iti taie respiratia si te fac mai curios cu fiecare pas pe care il faci.

De asemenea, speciile de plante pe care le poti admira aici sunt fermecatoare si unice in lume. In gradina La Paz Waterfall se gasesc foarte multe orhidee, heliconia sau bromeliade.

Aceasta zona a fost insa afectata grav de cutremrul de 6,1 grade ce a avut loc pe 8 ianuarie 2009. Alunecarile de teren ce s-au produs atunci au afectat foarte tare drumul situat de-a lungul cascadei.

Sursa foto: honeymoonincostarica.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare