Gradini spectaculoase

#cape town #gradina botanica Cape Town #cele mai frumoase gradini

Cele mai frumoase gradini: Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch din Cape Town

Specii de flori minunate, arbori si arbusti deosebiti, explozie de culoare si parfum, arhitectura si traditie - toate aceste minunatii le regasesti in cele mai frumoase si cunoscute gradini din intreaga lume. Acasa.ro iti prezinta, in fiecare saptamana, unul dintre aceste locuri minunate. Astazi, te invitam sa cunosti frumusetile naturale din Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch, Cape Town, Africa de Sud.


Cape Town, orasul verde din Africa

Aflat in topul celor mai populare 10 orase din lume, Cape Town este un adevarat paradis verde. Desi include foarte multe cladiri inalte, parcurile pline cu flori si arbusti domina peisajul, astfel ca daca vei vizita aceasta metropola, vei fi inconjurat in permanenta de natura.


Frumusetile din Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch

Una dintre cele mai frumoase gradini ale lumii, care face parte din Patrimoniul Mondial, este Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch. Aceasta se afla chiar in Muntii Table, astfel ca iti ofera sansa de a vizita doua obiective turistice intr-o singura plimbare!

Cu o suprafata de 528 de hectare, Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch se poate "mandri" ca detine numeroase specii de plante rare sau pe cale de disparitie.



Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch cuprinde peste 22.000 de specii native de plante, dintre care unele sunt acoperite de sere din sticla.



Mai mult decat atat, intr-o gradina speciala au fost reunite o serie de plante folosite in scop medicinal. De asemenea, Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch are in componenta ei copacii baobab sau "copacii butoi".


Relaxare si rasfat in Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch

Daca iti doresti sa petreci o zi de neuitat impreuna cu familia sau prietenii intr-un spatiu verde, Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch este o optiune de luat in seama pentru un picnic.



In plus, in interiorul gradinii sunt amenajate un restaurant, o librarie, un magazin de suvenire si o expozitie de sculpturi in piatra.

Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch a fost inclusa in "Top 50 cele mai frumoase gradini ale lumii", realizat de cotidianul britanic "The Telegraph".



Sursa foto: inaresort.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului