Gradina de Craciun

#gradina de craciun #amenajare gradina #gradina #craciun

5 idei pentru amenajarea gradinii de Craciun

Craciunul este cea mai frumoasa perioada din an. Totul este imbracat in culori de sarbatoare, orasul este plin de lumini fermecatoare iar la fiecare colt de strada rasuna colindele.

In aceasta perioada de sarbatoare, nu doar casele trebuie impodobite ci si curtile. Poti obtine foarte usor un décor de poveste in propria gradina apeland la cateva decoratiuni simple. Iata cinci idei din care sa te inspiri.

Braduti in ghivece, impodobiti

Bradutii in ghivece sunt perfecti pentru decorarea unei gradini. Ii poti cumpara din magazinele de bricolaj. Adauga cateva fundite rosii, aurii sau argintii si impodobeste-i cu luminite, pe care sa le aprinzi seara. Gradina ta va avea un alt aspect.

Impodobeste bradul din gradina

Daca ai deja un brad plantat in gradina, foloseste-te de el pentru a aduce spiritul Sarbatorilor de Iarna in curtea ta. Il poti transforma in piesa centrala de decor. Poti adauga zapada artificiala pe crengile lui si sa-l umplii de luminite colorate. Adauga cateva globulete in plastic sau globulete homemade si gata. Nimic complicat!

La baza bradului poti adauga cutii de cadouri, din lemn sau alte decoratiuni specifice.

Foloseste-te la maxim de copacii pe care-i ai deja in curte

Inveleste trunchiurile copacilor pe care-i ai deja in curte, si care si-au pierdut total farmecul odata ce si-au pierdut frunzele, in beculete. Pentru un efect maxim opteaza pentru o instalatie cu leduri de lumina alba sau galbena si nu multicolora.

Decoratiuni luminoase

Magazinele de bricolaj si nu numai, sunt pline in aceasta perioada cu decoratiuni pentru exterior in forma de reni, oameni de zapada sau chiar sania mosului, care lumineaza curtea odata cu caderea noaptii. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti locul potrivit in care le poti adauga.

Coronite pentru usi

Usa de la intrarea in casa nu trebuie nici ea uitata. Aceasta poate fi foarte usor scoasa din anonimat cu ajutorul unei coronite. Fie ca o cumperi, fie ca o creezi chiar tu, efectul va fi acelasi.

Sursa foto: conniehogarth.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare