Gradina de Craciun

#curte craciun #exterior casa craciun #gradina craciun #decorare gradina craciun #craciun #decoratiuni craciun #decor gradina craciun #amenajare gradina craciun

4 idei de decoruri superbe de Craciun pentru curte si gradina

Amenajarea unui decor de sarbatoare in locuinta ta nu se rezuma doar la spatiul din living. Daca vrei sa raspandesti magia Craciunului, curtea si gradina casei sunt zone pe care le poti transforma intr-un adevarat paradis. Iata ce ai de facut in doar cativa pasi simpli!

1. Decoreaza frontispiciul casei

Sursa foto: femaleways.com

Cel mai feeric mod de a inunda curtea casei de lumina in apropierea Craciunului este de a decora cu instalatii electrice frontispiciul casei. Luminile vor transforma intrarea in casa intr-un punct focal de efect, scotand din penumbra si zonele alaturate. Poti alege cateva tipare decorative, lucrand fie pe o schita a frontului casei, fie direct pe o fotografie a acesteia. Asigura-te ca pastrezi un model simetric in stanga si in drepta intrarii, pentru a crea o imagine eleganta a intrarii in casa.

 

 

Sursa foto principala: bhuto.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare