Gradina de Craciun

#inlocuire brad craciun #conifere #pom de craciun #craciun #brad craciun #arbusti

4 conifere de interior cu care poti inlocui bradul. Ce arbusti pot fi Pomul de Craciun ideal!

Nu este nevoie sa apelezi la traditionalul brad pentru a crea o atmosfera de basm in perioada Sarbatorilor de Iarna. Mai multi arbusti de conifere de dimensiuni reduse indeplinesc cu succes acest rol, iar odata sfarsita perioada Sarbatorilor, acestia vor asigura un decor elegant in gradina ta. Iar daca ai deja n astfel de arbust, te poti declara norocos, deoarce nu va trebui sa cheltui bani pe unul nou.

1. Jneapan

Sursa foto: dreamgardens.ro

Daca nu esti adeptul decorurilor grandioase, un jneapan in ghiveci se va dovedi perfect pentru amenajarea livingului sau a altei incaperi din casa in spiritul Craciunului. Pinus Mugo Mughus, dupa cum este cunoscut jneapanul in lumea stiintifica, este o specie protejata in rezervatiile naturale montane din tara noastra, dar vei gasi destule exemplare importate din Polonia. Nu se poate lauda cu o coroana traditionala tipica brazilor, dar are numeroase ramificatii si un aspect decorativ placut intr-o casa de dimensiuni mai mici.

Sursa foto principala: webcayxanh.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea