Gradina de Craciun

#plante de craciun #Cactusul de Craciun #craciunita #craciun #decoratiuni craciun # veselia craciunului

3 plante ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, de Craciun

Craciunul este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. Decoratiunile specifice acestei sarbatori nu lipsesc din nicio casa. Pe langa decoratiunile clasice insa, putem aduce in casa noastra si plante specifice acestei sarbatori. Vor da un aer boem locuintei, iar frumusetea lor te va cuceri pe loc. Iata care sunt plantele ce nu trebuie sa-ti lipseasca sub nicio forma din casa, in aceasta perioada.

Poinsettia sau Steaua Craciunului

Sursa foto: pixabay.com

Poinsettia este o planta care a atras atentia prin aspectul sau inca de la momentul descoperirii, dar a devenit populara abia in 1960. De cativa ani insa, aceasta floare a devenit extrem de apreciata de romani si poate fi gasit in toate magazinele de profil.

Este una dintre cele mai cumparate flori in ghiveci, in luna decembrie si este adesea folosita pentru a decora caminul sau pentru a fi facuta cadou.

In perioada Sarbatorilor de Iarna frunzele de verde inchid ale Poinsettiei se coloreaza intens in rosu. Desi aceasta estea cea mai populara varietate exista varietati ale acestei specii de plante ale caror frunze se coloreaza in alb, galben, roz sau mov. Avantajul acestei plante este ca desi este pretentioasa si sensibila, este relativ usor de ingrijit.

Sursa foto principala: thetfordacademy.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului