Gradina

#valentine's day #cina romantica #flori #amenajare casa #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Otilia Caloian: Cum amenajam casa de Valentine’s Day pentru o cina romantica

Mai este foarte putin si vine Valentine’s Day. Atat femeile, cat si barbatii devin parca mai romantici in aceasta zi si vor sa faca lucruri mai dragastoase decat de obicei. Poti avea o petrecere de Valentine’s Day fara costuri prea mari. Locatia ideala: acasa.

Iata cateva ponturi care te vor ajuta sa iti transformi casa intr-un adevarat sanctuar al dragostei:

1. Mai intai de toate, asigura-te ca pe data de 14 februarie veti fi acasa decat tu si persoana iubita.

2. Organizeaza o cina romantica. Pregatiti preparate simple, sa fiti siguri ca vor fi delicioase. Puteti opta pentru o friptura cu o salata si un desert din ciocolata sau un tort cu frisca. Atat. Cina este doar un pretext de a fi doar voi doi, nu sa mancati foarte mult. Nu trebuie sa lipseasca vinul rosu.

3. Alege cu grija decorul mesei: o fata de masa eleganta, farfurii simple, vesela de calitate si pahare cu picior. Obligatoriu, in mijlocul mesei puneti un sfesnic cu lumanari si flori.

4. Muzica da tonul! Fa un CD cu muzica romantica. O selectie de cover-uri de dragoste este cea mai buna alegere, pentru a fi siguri ca va veti ridica la dans.

5. Stinge lumina si folositi doar lumanari parfumate. Impanzeste casa cu lumanari parfumate, iar de la intrare pana la locul cinei, presara petale rosii de trandafiri.

6. Florile rosii nu trebuie sa lipseasca. Cumpara trandafiri rosii si aseaza-i frumos in vaze mici. Vor crea o atmosfera foarte hot. Poti apela la o florarie clasica sau la o florarie online  si sa comanzi o inima din trandafiri, pe care sa i-o oferi persoanei iubite.

7. Dormitorul trebuie sa fie piesa de rezistenta. Pune pe pat lenjerie fina, eventual de matase, iar de pe noptiere sa nu lipseasca lumanarile aprinse si o sticla de sampanie cu doua pahare inalte. La lumanari, puteti opta pentru lumanari mici, gen pastila, pe care sa le distribuiti de-o parte si de alta a drumului care duce catre pat. Si inca un sfat: uitati de televizor in seara de Valentine’s Day!

8. Baia asigura-te ca va fi foarte curata. Dupa aceea, pune lumanarele parfumate pastila pe marginea cazii pe care, eventual, o poti umple (in secret) spre finalul cinei cu apa si cu spuma. Pune la baie prosoape rosii, iar efectul va fi wow!

 

Otilia Caloian

Coordonator florarie online

www.florifrumoase.ro

comenzi@florifrumoase.ro

0740237968

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Otilia Caloian

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea