Gradina

#Marsala nunta #flori nunta 2015 #aranjamente nunta 2015 #flori nunta

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Tendinte in aranjamente florale pentru nuntile din 2015

Marsala, nuanta renumitului vin din Sicilia, considerata culoarea anului, este alegerea numarul 1 a designerilor vestimentari, dar si a cea lor de interior in 2015. Nici designerii florali nu o ocolesc, caci Marsala aduce intensitate cromatica, insa pastreaza un sentiment de apropiere si familiaritate, care cu siguranta vor fi apreciate de toti cei care vor lua parte la cel mai frumos eveniment din viata oricarui cuplu.

 

Colectia „Per Sempre”, lansata de Floria.ro, include aranjamente florale si buchete sofisticate, cu aer retro, realizate prin asocieri surprinzatoare de flori si pasteluri delicate.

Trandafirii rosu marsala, roz prafuit, piersica, vanilie sau albi sunt o prezenta discreta, dar remarcabila in toate aranjamentele. Ei sunt pusi in valoare alaturi de hortensii lime-roz, orhidee Cymbidium grena, frezii albe si o varietate de verdeata.

 

Asezate in vase cu aspect antichizat sau din sticla transparenta colorata, aranjamentele invita la visare si poarta imaginatia catre tinuturile incantatoare ale Siciliei, sunt un cocktail de culoare si traditie, care atrag atentia fara a epata. Pline de prospetime, de arome, forme si nuante, aranjamentele simbolizeaza complexitatea unei iubiri eterne si al vietii in doi, pe parcursul evenimentului.

Fie ca pregatesc o nunta de poveste la palat, o petrecere in natura sau la restaurant, miresele vor gasi in un echilibru sofisticat intre pasteluri si culori puternice, intre traditie si tendinte. Florile cunoscute se imbina cu cele mai putin cunoscute, iar aranjamentele unice vor ramane in amintirea invitatilor ca un detaliu vizual remarcabil in cadrul nuntii.

Colectia cuprinde aranjamente de masa, buchete de mireasa si buchete de nasa, buchete pentru domnisoare de onoare, precum si cateva idei de integrare creativa a aranjamentelor de flori in nunta, precum cele in forma de rama de tablou, care vor deveni o atractie pentru fotografiile cu invitati.

Andreea Uceanu
Director Imagine si Design
Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea