Gradina

#flori onomastica #flori Alexandra #Sfantul Alexandru

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Sfantul Alexandru - Ce flori se potrivesc cu personalitatea sarbatoritelor

La 30 august, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, al carui nume care provine din derivatul Alexandros, ce inspira putere si semnifica apararea, protejarea celor din jur. in acord cu aceasta semnificatie, doamnele si domnisoarele care poarta acest nume au personalitati puternice, sunt ambitioase, independente, inteligente, dar si grijulii si atente cu cei din jur.

Tocmai din aceste considerente, designerii nostri au creat o colectie speciala pentru toate sarbatoritele, Alexandra, Sanda, Sandra, Alexia, Alessia, in care predomanina nuantele de albastru (culoarea intelepciunii, a independentei si a linistii), precum si tonuri pastelate de roz (o culoare care vorbeste despre afectiune, despre dragostea fata de cei din jur).

Colectia cuprinde buchete in care hortensia, irisul si freziile sunt personaje principale, acestea fiind florile care aduc vivacitate sfârsitului de vara.

Hortensiile asigura volum buchetelor, iar paleta lor bogata de nuante variaza de la pasteluri, la tonuri puternice, contrastante. Hortensia va pune astfel in valoare cromatica florilor cu care se asorteaza: orhidee, miniroze, trandafiri sau levantica.

Pe de alta parte irisul, o alta floare cu gratie, aduce in buchete vivacitatea primaverii si le transforma in adevarate explozii de culoare si energie. Combinat cu lisianthus, frezii, trandafiri sau orhidee, irisul aduce personalitate in buchete, arata determinare si putere, iar la apropiere, delicatete si atentie la detaliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea