Gradina

#lalele #flori #margarete #buchete flori #irisi #flori de mai

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Profita de luna lui Florar si ofera cele mai frumoase buchete!

Ce sa alegi cand ai atat de multe optiuni pentru a face o bucurie tuturor femeilor din viata ta? Suntem in momentul din an in care toata natura infloreste si ne bucuram de fiecare noua pata de culoare. Daca in iarna alegeam flori mai pretioase, elegante si care sa reziste mult in timp, acum a venit momentul sa ne bucuram de paleta atat de variata pe care ne-o ofera natura in luna lui Florar.


Lalele, frezii, zambile, narcise, margarete... Fiecare dintre aceste flori de primavara sunt extrem de versatile. Simple, in buchete mici sau puse in buchete atent construite alaturi de plante exotice sau in combinatii inedite, florile aduc zambetul pe chipul oricarei femei.

Profita de explozia de culoare, parfum si stil cu care ne intalnim doar in aceasta perioada din an!

Pentru mama ta, alege un buchet energic cu flori de sezon viu colorate, precum buchetul Vestitorii Primaverii, un buchet parfumat de lalele, irisi si frezii ce aduc zile vesele, pline de optimism si prosperitate celei care il primeste. Buchetul contine 9 lalele multicolore, 15 frezii multicolore si 13 irisi mov.



Pentru iubita ta, mergi la sigur cu frezii cu parfum intens sau, daca mergi cu florile acasa, alege un buchet bogat de flori de camp, precum margaretele si narcisele,in combinatie cu cateva fire de flori elegante (irisi sau crini) pentru a obtine un echilibrul estetic ideal pentru living.



Iar daca vrei sa o surprinzi cu totul, indrazneste sa alegi un buchet special cu bujori, hortensii, orhidee si trandafiri.


 

Andreea Uceanu
Director Imagine si Design
Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea