Gradina

#flori #sfantul nicolae #flori Mos Nicolae

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori pentru Nicoleta

Pentru cei care celebreaza ziua numelui si, in special, pentru cele ce poarta numele Nicoleta, cadoul de Mos trebuie sa fie insotit de un buchet de flori creat special pentru aceasta ocazie. Numele deriva din cel al zeitei Nike, zeita a victoriei, iar un buchet realizat sa exprime ideea de lupta si victoria asupra frigului si zilelor mohorate de inceput de iarna este cadou perfect.

Buchetul Mos Nicolae este special creat pentru celebrarea acestei sarbatori, un buchet de sezon care inspira deja atmosfera zilelor de iarna petrecute alaturi de cei dragi.

 

Acest buchet contine trei trandafiri albi, trei fire ilex rosu, trei green trick, crengute de brad, aralia, globuri aurii, cornus si verdeata decorativa, ceea ce il face sa fie in egala masura un buchet de sezon, cu elemente specifice perioadei de iarna, si o combinatie creativa, vesela si generatoare de buna dispozitie.

Persoanele care poarta numele Nicoleta sunt delicate si sensibile, cu o personalitate placuta si prietenoasa. Prefera un stil clasic si elegant, alegerile sigure si combinatiile fara riscuri. Buchetele lor preferate sunt la din acest motiv echilibrate cromatic, imbinari de rosu cu alb si detalii surprinzatoare care pun in valoare frumusetea naturala a florilor.

Desi in mod normal ar declara ca nu sunt fane ale surprizelor, femeile care poarta numele Nicoleta se bucura sa fie in centrul atentiei si sa fie admirate de cei din jur, motiv pentru care efectul unui buchet transmis prin curier de Sfantul Nicolae va fi unul spectaculos si nu va fi uitat cu usurinta.

 

Mos Nicolae lasa de obicei cadourile in ghete, dar, pentru ca nu mai este nicio surpriza sa gasesti cadourile in dimineata zilei de 6 decembrie, ti-as recomanda sa abordezi putin diferit: in loc sa-i lasi buchetul langa incaltari, trimite-l printr-un curier la birou de dimineata. Surpriza va fi cu atat mai mare cu cat nu se va astepta sa primeasca inca ceva de la Mos.

 

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea