Gradina

#1 iunie #flori copilarie #flori 1 iunie

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori pentru copilarie

De 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului, cei mici se simt speciali si primesc intreaga atentie. Asta nu inseamna ca adultii nu se pot bucura in continuare ca niste copii de 1 iunie. Iata ce flori sa oferi in aceasta zi pentru a-i bucura pe cei trecuti de varsta copilariei.

Colectia cuprinde aranjamente cu flori de sezon si in culori delicate precum alb, galben, mov si roz, care exprima inocenta uimitoare a copiilor. Buchetele au fost create de designerii de buchete ai Floria.ro pornind de la dorinta de a surprinde femeile intr-o zi care nu le este dedicata in totalitate, insa care le trezeste nostalgia copilariei si dorinta de a primi si a se bucura de gesturi frumoase.



Alaturi de buchetele care cu siguranta vor insenina ziua, cei ce doresc sa isi surprinda iubitele, sotiile sau fiicele de 1 iunie pot alege si jucarii de plus sau bomboane de ciocolata, pentru a trezi amintiri autentice din copilaria destinatarelor.

Andreea Uceanu
Director Imagine si Design
Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu