Gradina

#trandafiri #hortensie #flori Sfantul Alexandru #lisiantus

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori pentru Alexandra - buchete colorate si delicate

Pe 30 august este Sf. Alexandru, zi in care o multime deĀ  romance isi sarbatoresc ziua numelui. Alexandra, Sanda, Sandra, Alexia, Alessia si Alexandru. Daca luam in considerare semnificatia numelui, doamnele si domnisoarele care poarta numele Alexandra sunt persoane calde, iubitoare si grijulii, iar cadourile pe care le vom oferi celor dragi trebuie sa inspire exact aceste caracteristici.



Pentru cele care poarta acest nume sunt potrivite buchetele bogate cromatic, delicate, care emana o energie pozitiva, optimism si compasiune. De aceea, potrivite sunt hortensia, orhideele, lisianthus gerbera si trandafirii. Albastra, roz sau alba, hortensia asigura volum si va pune in
valoare cromatica bogata a florilor cu care se combina.

Buchetul Dragoste ocrotitoare atinge latura afectiva a celor ce poarta numele Alexandra, persoane cu inclinatie spre apararea celorlalti.



Buchetul contine hortensie alba, trandafiri rosii, gerbera rosii, minirosa grena si verdeata si are un aer vesel, cu o discrete atingere tomnatica.

Buchetul Fericire, creat pentru Alexandrele dragi din viata noastra, ureaza La multi ani fericiti intr-o forma stilistica rafinata, printr-o asociere deosebita de culori. Celor doua cupe de orhidee vanda li se alatura hortensie mov, lisiantus alb crem, 7 trandafiri mov, 5 frezii mov si verdeata, iar rezultatul este un buchet incantator plin de energie.



Buchetul Sarut este ideal sa fie oferit iubitelor ce sarbatoresc numele de Sfantul Alexandru. Ca desprins dintr-o zi plina de pasiune, buchetul este plin de dragoste, ca un sarut. Buchetul contine: hortensia roz, 5 hipericum rosu, 9 trandafiri rosii, 4 orhidee cymbidium grena, verdeata.

Andreea Uceanu
Director Imagine si Design
Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea